Ντουράντ: «Δεν μιλάω με κανέναν από τους Θάντερ, είναι όλοι ψεύτικοι»

Ντουράντ: «Δεν μιλάω με κανέναν από τους Θάντερ, είναι όλοι ψεύτικοι»

Ο Κέβιν Ντουράντ, σε δηλώσεις του, μίλησε με σκληρά λόγια για τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, ενώ αποκάλυψε πως ποτέ δεν έγινε πραγματικά μέλος των Γουόριορς.

Ο Κέβιν Ντουράντ πήρε τη μεγάλη απόφαση να φύγει από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς το καλοκαίρι και να συνεχίσει την καριέρα του στους Μπρούκλιν Νετς, όπου όταν ξεπεράσει τον τραυματισμό του θα συνθέσει ένα πολύ δυνατό δίδυμο με τον Καϊρί Ίρβινγκ στην ομάδα της Νέας Υόρκης,

Ο 30χρονος φόργουορντ παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Wall Street Journal» μιλώντας για την πόλη της Οκλαχόμα και τους Θάντερ με σκληρά λόγια, αλλά τις μέρες του στους «πολεμιστές» αποκαλύπτωντας πως ποτέ δεν κατάφερε να γίνει πραγματικά μέλος της ομάδας.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι δεν ταίριαξε ποτέ με τους συμπαίκτες του στην ομάδα του Σαν Φραντσίσκο και πως τα media συνέβαλαν με τον δικό τους τρόπο σε αυτό αφού συνεχώς τον διαχώριζαν από τους υπόλοιπους λέγοντας χαρακτηριστικά, «ο KD και οι Γουόριορς».

Όσον αφορά όμως τους Θάντερ, επισήμανε πως δεν πρόκειται ποτέ να δεθεί με την ομάδα και την πόλη καθώς δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν μετά την πρώτη του επιστροφή στην Οκλαχόμα, τονίζοντας ότι όλα όσα έκαναν εκεί ήταν ψεύτικα, από τον Τζένεραλ Μάνατζερ μέχρι τον οργανισμό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κέβιν Ντουράντ:

Για την Οκλαχόμα: «Δεν πρόκειται ποτέ να δεθώ με αυτήν την πόλη ύστερα απ’ όλα όσα είχαν συμβεί. Κάποιες στιγμές ήθελα να επιστρέψω στην πόλη και να γίνω μέλος της κοινωνίας, αλλά δεν εμπιστεύομαι κανέναν εκεί. Όλα όσα έκαναν ήταν ψεύτικα. Ο οργανισμός, ο GM… Δεν μιλάω με κανέναν από εκεί».

Για τους Γουόριορς: «Όσο ο χρόνος περνούσε, άρχισα να συνειδητοποιώ ότι πολύ απλά είμαι διαφορετικός από τα υπόλοιπα παιδιά (τους συμπαίκτες του στους Γουόριορς). Δεν είναι κακό αυτό. Αφορά τις καταστάσεις που έζησα και την πορεία μου στη λίγκα. Και επιπλέον, τα media πάντα το έβλεπαν όλο αυτό ως «ο KD και οι Γουόριορς». Κανείς δεν μπορούσε να με αποδεχτεί πλήρως εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ