Κόμπι στον Ντουράντ: «Κάνε υπομονή, το ξέρω είναι βαρετό»

Κόμπι στον Ντουράντ: «Κάνε υπομονή, το ξέρω είναι βαρετό»

Ο Κόμπι Μπράιαντ μίλησε για τον τραυματισμό του Κέβιν Ντουράντ τονίζοντας πως χρειάζεται υπομονή ώστε να ξεπεράσει αυτό το σοβαρό πρόβλημα.

Ο Κόμπι Μπράιαντ παραχώρησε συνέντευξη στο «ESPN» και μίλησε για αρκετά θέματα που αφορούν το ΝΒΑ. Ο «black Mamba» αναφέρθηκε στον τραυματισμό που έχει υποστεί ο Κέβιν Ντουράντ στον αχίλλειο τένοντα, καθώς γνωρίζει πόσο άσχημο είναι αφού είχε πάθει το ίδιο προς το τέλος της καριέρας του επιστρέφοντας όμως χωρίς προβλήματα στα παρκέ.

«Νομίζω πως όλα έχουν να κάνουν με την υπομονή. Εννοώ πως είναι διαφορετικό από ένα μυϊκό τραυματισμό όπου μπορείς απλά να δουλέψεις για να επιστρέψεις σε καλή κατάσταση», είπε αρχικά ο θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς, για να συνεχίσει:

«Πρέπει να αφήσουν τον τένοντα σου να γιατρευτεί. Δεν μπορείς να βιαστείς καθόλου. Οπότε έχει να κάνει με την υπομονή και μετά να δώσεις προσοχή σε αυτά που σε συμβουλεύουν οι γιατροί. Πρέπει να κάνεις τις φυσιοθεραπείες κάθε μέρα και είναι βαρετό. Πραγματικά βαρετό Πρέπει όμως να ψάξεις να βρεις τις μικρές προκλήσεις της βαρετής καθημερινότητας επειδή αυτό χρειάζεται για να φτάσεις εκεί που επιθυμείς», κατέληξε.

Στη συνέχεια μίλησε για την μετακίνηση των Καουάι Λέοναρντ και Πολ Τζορτζ στους Λος Άντζελες Κλίπερς λέγοντας πως ο πρώην παίκτης των Σπερς και Ράπτορς ήθελε να αντιμετωπίσει μια νέα πρόκληση, αλλά ότι και οι δύο τους είναι παιδιά του Λος Άντζελες και ήθελαν να παίξουν μαζί.

Συγκεκριμένα είπε: «Νομίζω πως ήθελε να αντιμετωπίσει την πρόκληση να αλλάξει τα πράγματα για τους Κλίπερς. Πιστεύω πως είδε μία τεράστια ευκαιρία αν ο Πολ Τζορτζ ήθελε να συμμετάσχει σε αυτό το σχέδιο και να αντιμετωπίσει την ίδια πρόκληση μαζί του. Άλλωστε αμφότεροι είναι παιδιά του Λος Άντζελες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ