Χάρντεν: «Θέλω να είμαι στην ίδια συζήτηση με Κόμπι, Τζόρνταν και Ουέιντ»

Χάρντεν: «Θέλω να είμαι στην ίδια συζήτηση με Κόμπι, Τζόρνταν και Ουέιντ»

Ο Τζέιμς Χάρντεν ανέφερε σε συνέντευξή του στο «Bleacher Report» πως θέλει να βρίσκεται στους μπασκετμπολίστες που δεν ξεχνιούνται, όπως ο Κόμπι Μπράιαντ, ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Ντουέιν Γουέιντ.

Ο Τζέιμς Χάρντεν κοιτάει πολύ ψηλά και έχει μεγάλες βλέψεις, καθώς πιστεύει πως δεν έχει πετύχει ούτε τα μισά απ’ όσα θέλει να πετύχει στην καριέρα του.

Ο 30χρονος γκαρντ των Χιούστον Ρόκετς θέλει να κατακτήσει πολλά πρωταθλήματα και να μπει στη λίστα των παικτών οι οποίοι δεν θα ξεχαστούν ποτέ, όπως ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Κόμπι Μπράιαντ και ο Ντουέιν Γουέιντ και επιθυμεί να βρίσκεται στην ίδια συζήτηση με όλους αυτούς τους παίκτες.

«Ακόμα δεν έχω καταφέρει τα μισά από αυτά που θέλω να πετύχω. Για παράδειγμα, πολλαπλά πρωταθλήματα. Θέλω να γίνω ένας από τους μπασκετμπολίστες που δεν ξεχνιούνται. Και προφανώς, όλοι θυμόμαστε τους Κόμπι, τους Τζόρνταν και τους D-Wade και όλους αυτούς. Θέλω να βρίσκομαι στην ίδια συζήτηση, προφανώς, σε πρωταθλήματα και όλα αυτά τα καλά πράγματα, σίγουρα ως ένας από τους καλύτερους σούτινγκ γκαρντ όλων των εποχών», ανέφερε αναλυτικά ο Χάρντεν.

Επίσης, ο Χάρντεν μίλησε και για τη νέα συνεργασία του με τον Ράσελ Ουέστμπρουκ λέγοντας πως: «Θα υπάρξει μία περίοδος προσαρμογής, σίγουρα, αρκετά σκαμπανεβάσματα στη διάρκεια της regular season. Αλλά είμαι πιο ενθουσιασμένος που θα μπω στη μάχη, στην postseason, με κάποιον που είναι «σκύλος¨, πραγματικός… δολοφόνος, όπως ο Ράσελ (σ.σ. Ουέστμπρουκ)».

Να σημειωθεί πως Ουέστμπρουκ και Χάρντεν έχουν υπάρξει μαζί και στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ