Τζέιμς στον άσο σκέφτεται ο Φόγκελ για Λέικερς

Τζέιμς στον άσο σκέφτεται ο Φόγκελ για Λέικερς

Ο Φρανκ Φόγκελ καταστρώνει τα πλάνα του για τους Λέικερς της σεζόν 2019-2020, με τον ΛεΜπρον Τζέιμς να υπολογίζεται σοβαρά ως ένας από τους play makers των Λιμνανθρώπων.

Λιγότερες από τρεις εβδομάδες απομένουν για την έναρξη της σεζόν στο ΝΒΑ και ο Φρανκ Φόγκελ έχει επιφορτιστεί με την ευθύνη της ομαλής λειτουργίας των Λέικερς που καλούνται να αφήσουν πίσω τους την τραγική περσινή σεζόν και να διεκδικήσουν τουλάχιστον την είσοδό τους στους τελικούς της Δύσης.

Όσοι περίμεναν τους Λέικερς να εμφανιστούν με δίδυμο ψηλών τους Τζέιμς και Ντέιβις, μάλλον θα εκπλαγούν. Αυτό γιατί ο Φόγκελ δοκιμάζει αρκετή ώρα και σε πολλά σχήματα στις προπονήσεις τον ΛεΜπρον Τζέιμς στο άσο και τον Ντέιβις σαν σέντερ, στην προσπάθειά του να βρει μια 5άδα που να ρολάρει και να αξιοποιεί τα ταλέντα των δύο αστέρων της στο έπακρο.

Η αλήθεια είναι πως ο Τζέιμς δεν έχει ξεκάθαρη θέση στο παρκέ αφού πολλές φορές κατεβάζει την μπάλα, ενώ σε όλα τα plays η μπάλα θα περάσει ή θα καταλήξει στα χέρια του.

«Ο ρόλος του play maker είναι αυτός που έχει σε όλη την καριέρα του. Ακόμη κι όταν είχε τη θέση του small forward σε μια πεντάδα, αυτό έκανε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φόγκελ.

Από την άλλη η απάντηση του Βασιλιά, άφησε το ελεύθερο στον προπονητή του να προχωρήσει στα πλάνα του λέγοντας με νόημα πως είναι… παίκτης μπάσκετ:

«Για μένα δεν έχει σημασία πού παίζω. Δεν είμαι point guard, shooting guard, small forward, power forward ή center. Είμαι παίκτης μπάσκετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ