Η Κίνα αναστέλλει τις εκπομπές και τις μεταδόσεις του NBA

Η Κίνα αναστέλλει τις εκπομπές και τις μεταδόσεις του NBA

Το tweet του GM των Χιούστον Ρόκετς, Ντάριλ Μόρεϊ και η στήριξη που πήρε από τον κομισάριο του NBA,Άνταμ Σίλβερ, έφεραν την αντίδραση της Κίνας.

Πριν μερικές μέρες ο General Manager των Χιούστον Ρόκετς, Ντάριλ Μόρεϊ, πήρε θέση για όσα συμβαίνουν στο Χονγκ Κονγκ με ανάρτησή του στο twitter. «Παλέψτε για την ελευθερία. Σταθείτε στο Χονγκ Κονγκ», είχε γράψει ο GM των Ρόκετς.

Αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το γεγονός η κινεζική Ομοσπονδία τόνισε πως διακόπτει κάθε σχέση με τους Ρόκετς, ενώ ενημέρωσε πως δεν θα δείξει αγώνες του Χιούστον για φέτος.

Αμέσως o ιδιοκτήτης των Ρόκετς, Τίλμαν Φερτίτα, και ο σταρ της ομάδας, Τζέιμς Χάρντεν, επιστρατεύτηκαν για να αποκαταστήσουν τις σχέσεις των δύο πλευρών. Ωστόσο, οι δηλώσεις του κομισάριου του NBA, Άνταμ Σίλβερ, περί στήριξης στον Ντάριλ Μόρεϊ  έφεραν νέα αντίδραση από  την Κίνα.

Συγκεκριμένα, οι Κινέζοι ανακοίνωσαν πως αναστέλλουν όλες τις εκπομπές και τις μεταδόσεις που αφορούν το NBA. Αν η κατάσταση παραμείνει έτσι, το NBA θα χάσει ένα μεγάλο μέρος των ετήσιων εσόδων του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ