Ένα «δαχτυλίδι» για τον Giannis

Ένα «δαχτυλίδι» για τον Giannis

Οι Bucks ψάχνουν τρόπο να κάνουν δικό τους τον Κρις Πολ και αυτό το «φλερτ» μπορεί να κάνει τον Αντεντοκούνμπο πρωταθλητή του ΝΒΑ.

Κάτι παραπάνω από δύο εβδομάδες. Τόσο απέχουμε πια από την έναρξη του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ. Και μιας και οι ομάδες πλέον παίρνουν τις τελικές τους αποφάσεις για τα ρόστερ: Φυσικά τα μεταγραφικά σενάρια για τις τελευταίες ανταλλαγές πριν από το τζάμπολ δίνουν και παίρνουν.

Σε ένα από εκείνα που κυκλοφόρησαν πριν από λίγο στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού; Προκύπτει μια ιστορία που εάν και εφόσον θα μπορούσε να μετατρέψει τους Bucks του Γιάννη Αντεντοκούνμπο σε ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο. Το Μιλγουόκι είναι αυτή τη στιγμή στο top 2 της Ανατολής μαζί με τους 76ers. Στην πραγματικότητα όμως όλοι βλέπουν τον επόμενο πρωταθλητή να έρχεται από την Δύση. Από το ισχυρό δίπολο του Λος Άντζελες (Lakers, Clippers), απο το Χιούστον του Χάρντεν και του Γουέστμπρουκ κλπ.

Πως θα μπορούσαν οι Bucks να ανεβάσουν τις πιθανότητες τους; Σίγουρα πραγματοποιώντας το σενάριο για το οποίο μιλάμε. Πείθοντας τους Thunder για μια ανταλλαγή αναφορικά με τον Κρις Πολ. Ο CP3 βρέθηκε στον Οκλαχόμα σε μια περίοδο που δεν υπάρχει στόχος. Η φυγή του Πολ Τζορτζ (Clippers) και του Γουέστμπρουκ (Rockets) δίνει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στην προσπάθεια της χρονιάς που έρχεται. Ο Πολ στην πραγματικότητα είναι διαθέσιμος στην αγορά. Αρκεί να προκύψουν τα κατάλληλα ανταλλάγματα.

Σύμφωνα με το Bleacher Report λοιπόν το Μιλγουόκι μπορεί να κάνει όντως μια προσπάθεια για τον all star άσο της Οκλαχόμα. Να πάρει τον Πολ και το πρώτο pick του 2020 των Thunder προσφέροντας τους Μπλέντσο, Ιλιασόβα, Ρ. Λόπεζ, Γουίλσον και Ντιβιτσέντζο. Ο Κρις Πολ, ο Κρις Μίνλεντον, ο Μπρουκ Λόπεζ, ο Τζωρτζ Χιλ θα μπορούσαν να αποτελέσουν πραγματικά ένα «περιβάλλον» εμπειρίας και ποιότητας γύρω από τον Γιάννη. Σε μια ομάδα που πλέον θα είχε όψη πρωταθλήτριας.

Ο Πολ υγιής απλά δεν συγκρίνεται με τον Μπλέντσο. Ούτε στην οργάνωση, ούτε στην εκτέλεση, ούτε στις παραστάσεις. Παραμένει ένας από τους καλύτερους point guard του πρωταθλήματος. Η ιστορία λοιπόν μοιάζει να έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον… Αν και οι πιθανότητες γενικά για τέτοια trade δεν είναι πολλές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ