Πορζίνγκις: «Ο Καρμέλο είναι από τους καλύτερους επιθετικούς παίκτες στον κόσμο»

Πορζίνγκις: «Ο Καρμέλο είναι από τους καλύτερους επιθετικούς παίκτες στον κόσμο»

Ο Καρμέλο Άντονι προσπαθεί να ξαναβρεί τρόπο να επιστρέψει στο ΝΒΑ και ο πρώην συμπαίκτης του στους Νικς, Κρίσταπς Πορζίνγκις, βρίσκεται στο πλευρό του.

Ο Καρμέλο Άντονι είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στο σύγχρονο ΝΒΑ. Ένας παίκτης με εκπληκτικό επιθετικό ταλέντο που κατέθεσε τα διαπιστευτήριά του από το 2003 μέχρι και το 2017.

Οι μέσοι όροι καριέρας του είναι εξαιρετικοί με 24 πόντους (44.9% στα σουτ) κατά μέσο όρο σε σύνολο 1064 ματς με τις φανέλες των Ντένβερ Νάγκετς, Νιού Γιόρκ Νικς, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και Χιούστον Ρόκετς.

Μεσοί όροι που χάλασαν από τις δύο πολύ κακές σεζόν του σε Οκλαχόμα (2017-2018) και Ρόκετς (2018-2019). Ο Μέλο έκανε σπουδαία καριέρα αλλά ποτέ δεν έφτασε στο ταβάνι του, αγωνιζόμενος σε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστούσε. Φταίει σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα χαρακτήρα που είχε και παραδέχτηκε και ο ίδιος, θέλοντας να είναι ο απόλυτος σταρ στις ομάδες του και όχι μέλος μιας δυάδας ή ενός Big 3.

Αυτό τον έκανε στα 34 του πλέον, να μένει στα αζήτητα της Λίγκας, καθώς όλοι οι GMs εκτιμούν την ποιότητα και την εμπειρία του, αλλά φοβούνται τον χαρακτήρα αλλά και την κατάσταση που βρίσκεται το κορμί του, μιας και ποτέ δεν ήταν fitness freak…

Από την άλλη έχουμε τον Κρίσταπς Πορζίνγκις. Τον Λετονό γίγαντα με το απίστευτα πλαστικό κορμί και την έφεση στο σκοράρισμα που δείχνει ικανός να πρωταγωνιστήσει στη Λίγκα και έχει στις πρώτες τρεις χρονιές του μέσους όρους 17.8 πόντων και 7.1 ριμπάουντ. Η φόρα του κόπηκε αφού τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και έχασε ολόκληρη της περασμένη σεζόν, αλλά φέτος είναι έτοιμος να επανέλθει στα παρκέ με τους Ντάλας Μάβερικς.

Ο Unicorn στα πρώτα δύο χρόνια της καριέρας του συνυπήρξε με τον Καρμέλο Άντονι στους Νιου Γιορκ Νικς και τον ξέρει πολύ καλά, έχοντας πάρει πολλά από αυτόν σαν rookie και sophomore. Ξέρει πολύ καλά τι μπορεί να κάνει ο Άντονι και το εξέφρασε χωρίς να κρύβεται όταν ρωτήθηκε από τον Λάντον Μπιούφορντ του «Heavy»

«Ο Καρμέλο δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, απ’ ότι βλέπω στα βίντεο που ανεβάζει στα social media. Προφανώς και είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς παίκτες στον κόσμο. Μπορεί να σκοράρει με κάθε δυνατό τρόπο.

Θέλει να βρίσκεται όμως σε ένα μέρος όπου θα μπορέσει να νικάει και να κλείσει την καριέρα του όπως θέλει. Σίγουρα θα ήθελα να ξαναδώ τον Καρμέλο σε μία ομάδα».

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς φαίνεται να πιστεύει το ίδιο και κάνει ότι μπορεί για να φέρει τον φίλο του στους λαμπερούς Λέικερς για να του δώσει αυτό ακριβώς που ανέφερε ο Πορζίνγκις. Ένα λαμπερό και αξιοπρεπές κλείσιμο…

Photo Credits: ClutchPoints

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ