Οι Λέικερς διέλυσαν τους Γουόριορς (vid)

Οι Λέικερς διέλυσαν τους Γουόριορς (vid)

Η παρέα του ΛεΜπρόν Τζέιμς «σκόρπισε» τους Γουόριορς σε αγώνα για την preseason με 126-93 και έδειξαν ότι φέτος είναι για μεγάλα πράγματα. Δεν έπαιξε ο Κάρι για τους πολεμιστές.

Οι Λέικερς απέδειξαν σε ακόμη ένα ματς της preseason ότι είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα τη φετινή σεζόν. Οι λιμνάνθρωποι σκόρπισαν τους Γουόριορς σε φιλική αναμέτρηση με 126-93 και έδειξαν να είναι έτοιμο για την έναρξη της σεζόν, όντας πλήρης σε όλες τις θέσεις.

Το παιχνίδι ξέφυγε από την αρχή με τους Γουόριορς ωστόσο να αγωνίζονται χωρίς τον Στεφ Κάρι και φυσικά τον Τόμπσον. Από την άλλη βέβαια για τους Λέικερς δεν έπαιξαν οι Ρόντο, Κούζμα και φυσικά ο Κάζινς.

Ο ΛεΜπρόν είχε 18 πόντους και 11 ασίστ, ενώ 8 πόντους, 8 ασίστ και 10 ριμπάουντ πρόσθεσε ο Ντέιβις σε ένα ματς που συνεργάστηκαν εξαιρετικά.

Όσον αφορά τους Γουόριορς ο Ράσελ ήταν ο μόνος που διασώθηκε με 23 πόντους. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς οι Ρόκετς τα περίμεναν όλα από τον Χάρντεν, αυτός έκανε ό,τι μπορούσε πετυχαίνοντας 40 πόντους, αλλά οι Σπερς νίκησαν με 128-114.

Οι Μπλέιζερς με το δίδυμο Λίλαρντ – ΜακΚόλουμ να οργιάζει νίκησαν τους Τζαζ με 126-118, ενώ οι Πίστονς επικράτησαν των Χόρνετς με 116-110. Οι Γκρίζλις νίκησαν την Οκλαχόμα με 124-119, ενώ η Ατλάντα τη Νέα Υόρκη με 100-96. Τέλος στην Αυστραλία, οι Κινγκς νίκησαν την Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ με 124-110.

https://www.youtube.com/watch?v=phNje87fHwQ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ