«Μάγος» έως το 2023 ο Μπιλ

«Μάγος» έως το 2023 ο Μπιλ

Ο Μπράντλεϊ Μπιλ θα παραμείνει κάτοικος Ουάσινγκτον έως το 2023, ενώ αν εξαντλήσει αυτό το συμβόλαιο θα έχει δικαίωμα να υπογράψει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του NBA.

Ο Μπράντλεϊ Μπιλ αποφάσισε παραμείνει κάτοικος Ουάσινγκτον μέχρι το 2023, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους «Πρωτευουσιάνους».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπιλ είχε συμβόλαιο μέχρι το 2021 με τους Γουίζαρντς. Η ομάδα της πρωτεύουσας του προσέφερε άλλα 72 εκατομμύρια δολάρια για την διετία 2021-2023 και κάπως έτσι ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ πείστηκε να παραμείνει στην Ουάσινγκτον.

Συνολικά γι’αυτή την τετραετία, εφόσον εξαντλήσει το συμβόλαιο του, θα λάβει 130 εκατομμύρια δολάρια, ενώ έχει και οψιόν για να μπορεί να μείνει ελεύθερος τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Μάλιστα, αν εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Ουάσινγκτον θα μπορεί να υπογράψει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του NBA, αφού οι «μάγοι» θα μπορούν να του προσφέρουν 266 εκατομμύρια δολάρια για πέντε χρόνια καθώς θα έχει κλείσει δεκαετία στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Αν σε τρία χρόνια ο Μπιλ αποφασίσει να φύγει από την Ουάσινγκτον θα έχει δικαίωμα να υπογράψει συμβόλαιο αξίας 198 εκατομμυρίων δολαρίων για 4 χρόνια με οποιαδήποτε ομάδα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ