Αυτή η ομάδα έχει βάλει στο μάτι τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Αυτή η ομάδα έχει βάλει στο μάτι τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μην ανανεώνει το συμβόλαιό του με τους Μπακς μετά και το 2021. Ποια ομάδα συγκαταλέγεται στα φαβορί για να τον αποκτήσει.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην 7η σεζόν του στο ΝΒΑ. Κάθε χρόνο εμφανίζεται ολοένα και καλύτερος με αποκορύφωμα τον τίτλο του MVP που κέρδισε τη περασμένη σεζόν.

Πλέον και καθώς βαδίζει σε μια φάση μπασκετικής ωριμότητας, είναι λογικό να σκέφτεται και να νιώθει έτοιμος για το κάτι παραπάνω στην καριέρα του. Και έχοντας κατακτήσει τον μεγαλύτερο προσωπικό τίτλο, η απάντηση είναι εύκολη για τον επόμενο στόχο του. Ένα δαχτυλίδι πρωταθλητή.

Ο Γιάννης όπως λέει και ξαναλέει στις δηλώσεις του είναι… ερωτευμένος με το Μιλγουόκι και τους Μπακς. Ήταν άλλωστε η ομάδα που τον έφερε άσημο στο ΝΒΑ και του έδωσε όλα τα εχέγγυα για να αναπτύξει το κορμί και το ταλέντο του.

Σιγά σιγά όμως το brand name του Αντετοκούνμπο αρχίζει να γίνεται μεγαλύτερο από αυτό του Μιλγουόκι. Επίσης οι χορηγοί βλέποντας την κατακόρυφη αύξηση της αναγνωσιμότητας του Γιάννη, είναι σίγουρο πως θα αρχίσουν να πιέζουν ώστε ο Greek Freak να μεταβεί σε μια μεγαλύτερη μπασκετική αγορά από το επαρχιακό Γουινσκόνσιν.

Κάπως έτσι αρχίζουν δειλά δειλά στην αρχή και όλο περισσότερο τον τελευταίο καιρό βγαίνουν δημοσιεύματα που τονίζουν πως σύντομα ο Έλληνας φόργουορντ θα πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση καριέρας για το μέλλον του, φωτογραφίζοντας όλα μία κυρίως ομάδα.

Τους Τορόντο Ράπτορς. Οι Καναδοί μετά την τεράστια επιτυχία τους και την κατάκτηση του πρωταθλήματος με μπροστάρη του Καουάι Λέοναρντ, θέλουν να αποτινάξουν την ταμπέλα του πυροτεχνήματος. Έχουν ήδη δέσει τον Πασκάλ Σιάκαμ με πολυετές συμβόλαιο και ψάχνουν να φτιάξουν το επόμενο ρόστερ που θα φτάσει και πάλι στην κορυφή.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φαντάζει ιδανικός για να ηγηθεί της προσπάθειας αυτής.

Μετά το ESPN και τον αναλυτή Μαρκ Τζέι Σπίαρς που ανέλυσε την προοπτική του Τορόντο για τον Γιάννη, έρχεται πλέον και το έγκυρο «Τhe Atletic» να προσθέσει στη φημολογία αυτή.

Όπως αναφέρει ο Τζον Χόλινγκερ σε ρεπορτάζ του αυτή τη φορά, οι Ράπτορς δείχνουν έτοιμοι να κινηθούν και να αποκτήσουν τον Αντετοκούνμπο, κάνοντας χώρο τόσο στο ρόστερ όσο και στο salary cap τους για να υποδεχθούν τον MVP της σεζόν 2018-2019, αν δεν τα βρει με το Μιλγουόκι.

Βασικό ρόλο θα παίξει η πορεία των Μπακς στο πρωτάθλημα και το πόσο θα φανούν ανταγωνιστικοί φέτος, μιας και άλλη μια χρονιά χωρίς να φτάσουν ούτε καν σε τελικούς Περιφέρειας, θα είναι καταδικαστική για το project που τρέχει στο Μιλγουόκι τα τελευταία χρόνια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ