ESPN: «Πρέπει να εξετάσει την προοπτική του Τορόντο ο Γιάννης»

ESPN: «Πρέπει να εξετάσει την προοπτική του Τορόντο ο Γιάννης»

Ο δημοσιογράφος, Μαρκ Τζέι Σπίαρς, ανέφερε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα πρέπει να εξετάσει την προοπτική να μετακομίσει στο Τορόντο για χάρη των Ράπτορς.

Συνέχεια δόθηκε στα δημοσιεύματα από την άλλη μεριά του Ατλαντικού που θέλουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αποχωρεί από τους Μιλγουόκι Μπακς.

Μετά τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο Greek Freak τονίζοντας πως αν οι Μπακς συνεχίζουν να τα πηγαίνουν καλά θα παραμείνει στο Μιλγουόκι αλλιώς θα σκεφτεί το ενδεχόμενο να μετακομίσει κάπου αλλού, ξεκίνησαν τα σενάρια για το που θα τον βρει το μέλλον. Παρόλο που ο ίδιος τόνισε ότι δεν έκανε ποτέ αυτές τις δηλώσεις.

Αυτή τη φορά ο Μάρκ Τζέι Σπίαρς, αναλυτής του ESPN, τόνισε πως οι Τορόντο Ράπτορς θα ήταν ένας πιθανός προορισμός για τον MVP του NBA.

«Θα έβαζα το Τορόντο στη λίστα που πρέπει να εξετάσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Δεν πρέπει να αφήνεις λεφτά που θα μπορούσες να εισπράξεις, αλλά όταν βρίσκεσαι στην ηλικία του, με τις ευκαιρίες που θα έχει να βγάλει χρήματα με εναλλακτικούς τρόπους και διαφημίσεις κάπου άλλου, μπορεί να πει όχι στα χρήματα των Μπακς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός ρεπόρτερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ