Ορλάντο Μάτζικ : Κάταγμα δαχτύλου ο Βούτσεβιτς, 6-8 βδομάδες εκτός

Ορλάντο Μάτζικ : Κάταγμα δαχτύλου ο Βούτσεβιτς, 6-8 βδομάδες εκτός

Άσχημα νέα για τους Μάτζικ, καθώς ο Νίκολα Βούτσεβιτς υπέστη κάταγμα δαχτύλου και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 6-8 βδομάδες.

Ο σέντερ των Ορλάντο Μάτζικ, Νίκολα Βούτσεβιτς, έφυγε από το παιχνίδι με τους Ουίζαρντς με σοβαρό τραυματισμό. Δεν έφτανε η ήττα με 130-103 από την ομάδα της Ουάσινγκτον, ήρθε και η ατυχία με τον Μαυροβούνιο σέντερ να φέρει κι άλλα σύννεφα πάνω από το Ορλάντο. Συγκεκριμένα, ο Βούτσεβιτς υπέστη κάταγμα στον δείκτη του αριστερού του χεριού και θα μείνει εκτός δράσης για 6 με 8 εβδομάδες, όπως ανέφερε το ESPN.

Ο 27χρονος σέντερ τραυματίστηκε πολύ νωρίς στην αναμέτρηση. Μόλις 5 λεπτά πρόλαβε να αγωνιστεί σημειώνοντας έναν πόντο από τη γραμμή των βολών. Αμέσως του τοποθετήθηκε νάρθηκας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ακτινογραφίες. Οι άνθρωποι της ομάδας του Ορλάντο είπαν πως ο Βούτσεβιτς θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σε ημερομηνία που θα καθοριστεί.

Έτσι, με την απώλεια και του Βούτσεβιτς οι Μάτζικ μετρούν πλέον 4 απουσίες βασικών παικτών τους μετά τους τραυματισμούς των Φουρνιέ, Γκόρντον και Ρος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ