Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Ιντιάνα Πέισερς 114-96

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Ιντιάνα Πέισερς 114-96

Oι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ νίκησαν εύκολα τους Ιντιάνα Πέισερς με 114-96, με τον Ράσελ Ουέστμπρουκ να κάνει ένα ακόμα τριπλ-νταμπλ.

Οι Θάντερ δυσκολεύτηκαν αρκετά από τους Πέισερς μόνο στο πρώτο ημίχρονο, αφού στο δεύτερο μέρος επέβαλλαν τον ρυθμό τους και επικράτησαν με σχετική άνεση.

Η Ιντιάνα μπήκε πιο δυνατά στο ματς και προηγήθηκε στη πρώτη περίοδο, όμως η ομάδα του Ουέστμπρουκ επέστρεψε και έκλεισε το πρώτο ημιχρονο με 6 πόντους αβαντάζ (54-48).

«Καθάρισε» ο Ουέστμπρουκ

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως απλοποιήθηκαν τα πράγματα. Οι Θάντερ ξέφυγαν χάρη σε ένα ρεσιτάλ από τον Ουέστμπρουκ και ολοκλήρωσαν το τρίτο δωδεκάλεπτο προηγούμενοι με 80-64.

Στη τελευταία περίοδο οι «αστραπές» ξέφυγαν ακόμα και με 20 πόντους, δεν απειλήθηκαν ποτέ και πήραν τη νίκη με συνοπτικές διαδικασίες.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο «δαιμονισμένος» Ράσελ Ουέστμπρουκ με 28 πόντους, 10 ριμπάουντ και 16 ασίστ, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Άντονι με 28 και 10 ριμπάουντ.

Από την άλλη για τους Πέισερς o Βίκτορ Ολαντίπο ήταν τρομερός, έχοντας 35 πόντους, με τον Κόλλισον να προσθέτει 18 πόντους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ