Λέικερς- Κλίπερς: Ντέιβις και Λεμπρόν προσγειώθηκαν… στον Κέβιν Χαρτ! (pics+vid)

Λέικερς- Κλίπερς: Ντέιβις και Λεμπρόν προσγειώθηκαν… στον Κέβιν Χαρτ! (pics+vid)

Ο γνωστός κωμικός Κέβιν Χαρτ πρέπει να έχασε... πολλά χρόνια ζωής, όταν είδε τον Μπράντον Ντέιβις των Λέικερς να προσγειώνεται πάνω του, σε μια προσπάθεια τριών πόντων, την ώρα που αναρρώνει από σοβαρό χτύπημα στην πλάτη.

Τα court seats μπορεί ενίοτε να αποδειχθούν… επικίνδυνα για όσους έχουν την τύχη να κάθονται μια ανάσα μακριά από τους αστέρες του NBA, κάτι που κατάλαβε από πρώτο χέρι ένας από τους πιο γνωστούς οπαδούς του αθλήματος στον χώρο του κινηματογράφου.

Λίγο πριν το ημίχρονο στον αγώνα του Staples Center ανάμεσα στους Λέικερς και τους Κλίπερς, ο Κέβιν Χαρτ είδε τον Άντονι Ντέβις να καταλήγει στην… ποδιά του, σε μια προσπάθειά του να επιχειρήσει τρίποντο εκτός ισορροπίας στη λήξη του χρόνου. Ο παίκτης των Λέικερς και ο Αμερικανός κωμικός ηθοποιός ξέσπασαν σε γέλια, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να… ζηλεύει, τρέχοντας με τη σειρά του να πέσει πάνω στον Κέβιν Χαρτ για… ομαδική αγκαλιά!

Η στιγμή μπορεί να μην ήταν η καλύτερη για τον φημισμένο κωμικό, αλλά τα γέλια πολλά ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές ήταν άφθονα…

Πάντως ο Κέβιν Χαρτ πριν από περίπου τρεις μήνες είχε πέσει θύμα τροχαίου ατυχήματος, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς στην πλάτη.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ