«Σφαλιάρα» για τους Σέλτικς, με το ζόρι οι Σίξερς (vids)

«Σφαλιάρα» για τους Σέλτικς, με το ζόρι οι Σίξερς (vids)

Οι Σέλτικς υπέστησαν ήττα εκτός προγράμματος από τους Γουίζαρντς, ενώ οι Σίξερς νίκησαν τους Θάντερ αν και δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ.

Oι Γουίζαρντς έκαναν ζημιά στους Σέλτικς (99-94) νίκησαν στην έδρα τους και προκάλεσαν έντονο προβληματισμό στους Κέλτες, που είχαν αρχίσει να βρίσκουν ρυθμό.

Ο Σμιθ με 27 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών – που παρατάχθηκαν χωρίς τους Γουόλ, Μπιλ, Μπέρτανς, Βάγκνερ, Μπράιαντ και Χατσιμούρα – με τον ΜακΡέι να προσθέτει 19 πόντους (αλλά με 8/24 σουτ) και τον Τόμας 17 πόντους. Για τους Σέλτικς, που παρατάχθηκαν χωρίς τον Γουόκερ, ο Μπράουν είχε 23 πόντους (αλλά με 7/22 σουτ) και 12 ριμπάουντ, ο Τέιτουμ 17 πόντους (αλλά με 8/20 σουτ) και ο Σμαρτ 13 πόντους.

Oι Σίξερς επικράτησαν με 120-113 των Θάντερ, βάζοντας φρένο στο σερί 5 νικών της Οκλαχόμα, σε ένα ματς ωστόσο που δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ. Στο 24-14 και στο 17-2 εντός έδρας πήγαν οι Σίξερς μετά τη νίκη τους αυτ΄ηπου ήρθε μετά κόπων και βασάνων.

Ο Ρίτσαρντσον με 23 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Εμπίντ και τον Χάρις να προσθέτουν από 18 πόντους και τον Μπεν Σίμονς 17 πόντους και 15 ριμπάουντ. Για τους Θάντερ, ο Άνταμς είχε 24 πόντους και 15 ριμπάουντ, ο Σρούντερ 21 πόντους και οι Πολ και Γκαλινάρι από 18 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ