Απίστευτο ρεκόρ με 11 τρίποντα από τον Σμαρτ (vid)

Απίστευτο ρεκόρ με 11 τρίποντα από τον Σμαρτ (vid)

Σε μια απίστευτη παράσταση, ο Μάρκους Σμαρτ, των Μπόστον Σέλτικς σημείωσε 37 πόντους (ρεκόρ καριέρας) με 11 τρίποντα που αποτελεί φυσικά ρεκόρ συλλόγου.

Απίστευτη εμφάνιση πραγματοποίησε ο γκαρντ των Μπόστον Σέλτικς, Μάρκους Σμαρτ, ο οποίος έκανε ρεκόρ καριέρας σε πόντους, με τους 37 που σημείωσε στην ήττα των «Κελτών» από τους Φοίνιξ Σανς με σκορ 123-119.

Αυτό όμως δεν ήταν το εντυπωσιακό για τον 25χρονο παίκτη που κατάφερε να ευστοχήσει σε συνολικά 11 τρίποντα, σε 22 προσπάθειες, κάνοντας φυσικά ρεκόρ συλλόγου για την ομάδα του Μπραντ Στίβενς.

Μέχρι σήμερα οι περισσότερες φορές που είχε βρει στόχο πίσω από τα 7,25 σε ένα παιχνίδι ο Σμαρτ ήταν 8, στις 18 Μαρτίου το 2015 απέναντι στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

O παίκτης των Σέλτικς είχε παρατηρήσει πως οι αντίπαλοι δεν τον μάρκαραν με μεγάλη επιμονή και έτσι άρχισε να σουτάρει και να ευστοχεί.

«Είπα στον εαυτό μου πως θα είναι δύσκολη νύχτα για αυτούς (τους αμυντικούς), και πως πρέπει να συνεχίσω να σουτάρω», είπε αρχικά και συνέχισε: «Όταν μπεις σε αυτή την κατάσταση (στο τρίποντο) είναι δύσκολο να σταματήσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ