Τσάλμερς: «Δεν μπορώ να το ξεπεράσω» (pics)

Τσάλμερς: «Δεν μπορώ να το ξεπεράσω» (pics)

Ο Μάριο Τσάλμερς με αναρτήσεις του εξέφρασε την οδύνη του για τον χαμό του Κόμπε Μπράιαντ με τον οποίο έχουν υπάρξει αντίπαλοι πολλές φορές στο NBA.

Συγκλονισμένος και ο Μάριο Τσάλμερς με τον θάνατο του Κόμπε Μπράιαντ ύστερα από την πτώση του ελικοπτέρου του στην Καλιφόρνια. Οι δυο τους έχουν έρθει πολλές φορές αντίπαλοι στο NBA με τον άσο της ΑΕΚ να δείχνει πως δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί, μέσω αναρτήσεών του από το βράδυ της Κυριακής.

«Δεν θέλω να το πιστέψω. Σήμαινες τόσα πολλά για όλη την μπασκετική κοινότητα και για εμένα προσωπικά. Αναπαύσου εν ειρήνη Κόμπι» έγραψε στην πρώτη του ανάρτηση λίγο μετά την γνωστοποίηση της τραγικής είδησης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I don’t wanna believe it….u meant so much to the basketball community and to me as a person/player…..RIP KOBE

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mario Chalmers (@mchalmers6) στις

Τη Δευτέρα με νέο του ποστ τόνισε πως ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει ό,τι συνέβη: «Αυτό με πονά. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Θυμάμαι όλες τις συζητήσεις μας σα να έγιναν χθες. Θυμάμαι το τηλεφώνημά σου μετά τον πρώτο μου τραυματισμό στον αχίλλειο. Θυμάμαι την συζήτηση όταν ευστόχησα σε δέκα τρίποντα σε έναν αγώνα και μου είπες ότι τώρα πρέπει να φτάσω τα δώδεκα. Θυμάμαι την ενέργεια να είναι διαφορετική πριν τα ματς των Χιτ με τους Λέικερς. RIP Κόμπε και Τζίτζι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ