«Κυνηγούν» Ντράμοντ οι Κλίπερς

«Κυνηγούν» Ντράμοντ οι Κλίπερς

Τον Αντρέ Ντράμοντ έχουν στο στόχαστρό τους οι Λος Άντζελες Κλίπερς και είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση στους Πίστονς για την απόκτησή του.

Δύο μέρες έμειναν για το Trade Deadline και οι ομάδες που έχουν στόχο τα πλέι – οφ κινούνται για να δυναμώσουν το ρόστερ τους.

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς ψάχνουν να προσθέσουν ένα σέντερ δίπλα στους Λέοναρντ και Τζορτζ και έχουν καταλήξει στον Αντρέ Ντράμοντ των Πίστονς, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2021, αλλά μπορεί να βγει στην αγορά ένα χρόνο νωρίτερα, εφόσον θελήσει να «πετάξει» τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και να κυνηγήσει μία πολυετή συμφωνία.

Οι Κλίπερς φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν Μο Χάρκλες, ΤζαΜάικαλ Γκριν κι Ίβιτσα Ζούμπατς, ωστόσο οι Πίστονς θέλουν να εντάξουν στο ρόστερ τους έναν ποιοτικό γκαρντ. Για τον 26χρονο σέντερ ενδιαφέρονται ακόμα Ατλάντα Χοκς, Μπόστον Σέλτικς και Νιου Γιορκ Νικς.

Ο Ντράμοντ διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στο NBA, καθώς έχει 17.5 πόντους, 15.8 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1.7 μπλοκ ανά 33.7 λεπτά συμμετοχής σε 48 αγώνες, ενώ συνολικά στην οκταετή καριέρα του στο NBA έχει 590 αγώνες με 14.4 πόντους, 13.9 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ, 1.4 κλεψίματα και 1.6 μπλοκ ανά 31.1 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ