Πόποβιτς: «Ο Κόμπι ήταν σούπερ ήρωας και θνητός»

Πόποβιτς: «Ο Κόμπι ήταν σούπερ ήρωας και θνητός»

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς μίλησε για τον Κόμπι και τον χαμό του με πανέμορφα λόγια, όσο και για την ίδια την διαχείριση της απώλειας, στην οποία έχει προσωπική εμπειρία, αφού πριν μερικά χρόνια έχασε την γυναίκα του.

Ο θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου του έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο όπως φυσικά και η απώλεια της 13χρονης κόρης του Τζιάνα, αλλά και επτά ακόμα που επέβαιναν.

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς από την πλευρά του κλήθηκε να μιλήσει για τον Κόμπι Μπράιαντ, λέγοντας πράγματα που άγγιξαν τους πάντες, αφού μίλησε για την απώλεια, τονίζοντας ότι έχει προσωπική εμπειρία, αφού πριν μερικά χρόνια έχασε την γυναίκα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των Σπερς:

«Ήταν ξεχωριστός για όλους μας. Η τραγωδία για την οικογένεια του Κόμπι και τους ανθρώπους του είναι κάτι που πρέπει να ζήσουμε. Όλοι βιώνουμε την απώλεια κάποια στιγμή και όλοι κάνουν ό,τι μπορούν για να το ξεπεράσουν. Εύχομαι η διαδικασία να είναι όσο πιο ήσυχη γίνεται, γιατί είναι δύσκολο. Ο Κόμπι ήταν σαν σούπερ ήρωας, αλλά και θνητός. Ήταν ένας από αυτούς τους ανθρώπους. Είναι άλλο σοκ να είναι κάποιος άρρωστος και να περιμένεις τον θάνατό του, το διαχειρίζεσαι διαφορετικά. Όταν όμως ένας άνθρωπος φεύγει όπως αυτός η κόρη του και οι άλλοι άνθρωποι, το κάνει τραγωδία και πιο επώδυνο.

Πολύς κόσμος που δεν τον ήξερε αισθάνεται ότι τον ήξερε, ειδικά οι άνθρωποι του Λος Άντζελες. Είναι στο μυαλό όλων μετά την τραγωδία. Με το να είσαι εδώ (στο Λ.Α), το νιώθεις την πόλη, το ξενοδοχείο, όταν βγαίνεις στον δρόμο. Δεν μπορείς να το αποφύγεις και να σκέφτεσαι τι τραγωδία είναι αυτή και τι περνάει ο κόσμος. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να χάσεις κάποιον και κανείς δεν το ξέρει μέχρι να το ζήσει. Αισθάνομαι τον πόνο όλων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ