All Star Game: MVP ο Λέοναρντ και αφιέρωση στον Κόμπι Μπράιαντ (vid)

All Star Game: MVP ο Λέοναρντ και αφιέρωση στον Κόμπι Μπράιαντ (vid)

Ο Καουάι Λέοναρντ ήταν ο κορυφαίος στη νίκη της Team LeBron επί της Team Giannis με 157-155, με τον σούπερ σταρ των Κλίπερς να αναδεικνύεται MVP και να αφιερώνει το βραβείο στον Κόμπι Μπράιαντ.

Ο Καουάι Λέοναρντ αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος του φετινού All Star Game που έγινε στο Σικάγο, με το βραβείο να έχει πάρει το όνομα του Κόμπι Μπράιαντ.

Ο σούπερ σταρ των Κλίπερς ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 30 πόντους, βοηθώντας την Team Lebron να φτάσει στη νίκη με 157-155 επί της Team Giannis. Επίσης, ο Λέοναρντ σκόραρε με 3/4 δίποντα και 8/14 τρίποντα, γέμισε τη στατιστική του με εντυπωσιακό τρόπο (επτά ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, δύο κλεψίματα) και όπως είναι λογικό αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης.

Ο φόργουορντ των Κλίπερς, το αφιέρωσε στον αδικοχαμένο Κόμπι Μπράιαντ και έγινε ο πρώτος παίκτης που πήρε το βραβείο του MVP του All Star Game με την ονομασία του θρύλου των Λέικερς, που έχασε τη ζωή του πριν μερικές εβδομάδες μετά από πτώση του ελικοπτέρου που επέβαινε.

«Σημαίνει πολλά αυτό το βραβείο, δεν μπορώ καν να το εξηγήσω με λόγια. Πρέπει να ευχαριστήσω τον Κόμπι για όσα έκανε για εμένα, για τις μεγάλες συζητήσεις, για τις προπονήσεις. Σε ευχαριστώ. Αυτό το βραβείο είναι για εκείνον», ήταν τα λόγια του συγκινημένου Λέοναρντ.

https://streamable.com/s9q7k

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ