Τέλος και οι προπονήσεις στο ΝΒΑ, λόγω κορωνοϊού

Τέλος και οι προπονήσεις στο ΝΒΑ, λόγω κορωνοϊού

Μετά τα γήπεδα έκλεισαν πλέον τα γραφεία και τα γυμναστήρια των ομάδων, στην προσπάθεια του ΝΒΑ για τον περιορισμό του κορωνοϊού.

Θυμόσαστε που γράψαμε για τον Ρούντι Φερνάντεθ και τον τρόπο που βρήκε να… σκοτώνει την ώρα του, παίζοντας μπάσκετ με τις… κάλτσες του; Ε, θα δείτε να το κάνουν κι αστέρες του ΝΒΑ, που κι αυτοί προσχωρούν υποχρεωτικά στο… κίνημα «Μένουμε Σπίτι», προκειμένου για τον έλεγχο του κορωνοϊού. Και βέβαια, εκτός από τα γυμναστήρια κλείνουν και τα γραφεία των ομάδων, για τον ίδιο λόγο.

Το ΝΒΑ αποφάσισε να αναβάλει επ’ αόριστον τους αγώνες του, αλλά αυτό δεν ήταν παρά το πρώτο βήμα. Βλέπετε, ζητούμενο είναι κι οι αθλητές να μένουν όσο το δυνατόν περισσότερο στο σπίτι τους, να περιοριστούν οι μετακινήσεις, να υπάρχει όσο γίνεται μικρότερη πιθανότητα μετάδοσης του ιού. Για να συμβεί αυτό, έκλεισαν και τα γυμναστήρια των ομάδων, εκεί όπου οι μπασκετμπολίστες του καλύτερου πρωταθλήματος του κόσμου περνούσαν ατελείωτες ώρες.

Είναι λογικό, καθώς δεν πρόκειται για χώρους όπου θα πάει ένας (ή έστω λίγοι) αθλητής να γυμναστή. Πρέπει να υπάρχει το ανάλογο προσωπικό, θα κινούνται διαρκώς άνθρωποι, είτε για να πάνε, είτε για να φύγουν, οπότε το ΝΒΑ με μια γενική απαγόρευση έβαλε λουκέτο σε όλα τα γυμναστήρια των ομάδων. Πλέον θα μπορούν να γυμνάζονται μόνο στο σπίτι, αν και οι περισσότεροι εξ αυτών ελάχιστα θα πληγούν, καθώς έχουν διαμορφωμένα πλήρως εξοπλισμένα ατομικά γυμναστήρια στο σπίτι τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ