ΝΒΑ: Την πάτησε ο Λεμπρόν και πρέπει να πληρώσει…

ΝΒΑ: Την πάτησε ο Λεμπρόν και πρέπει να πληρώσει…

Ο «Βασιλιάς» χρησιμοποίησε μία φωτογραφία στα socia.l media του, για την οποία δεν είχε τα δικαιώματά της και με τον άνθρωπο πουν έβγαλε να του ζητάει 150 χιλιάδες δολάρια ως αποζημίωση.

Και όμως ο Λεμπρόν Τζέιμς πρέπει να… πληρώσει. Τι έκανε ακριβώς ο σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς;

Ο «Βασιλιάς» λοιπόν ανέβασε μία φωτογραφία του στα social media του από κάποιον αγώνα των Λιμνανθρώπων αλλά είδε μία ωραιότατη αγωγή να καταφθάνει στα γραφεία των εκπροσώπων του. Ο λόγος;

Επειδή δεν είχε αγοράσει τα πνευματικά της δικαιώματα. Να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Ο φωτογράφος Στίβεν Μίτσελ «συνέλαβε» με τον φακό του τον Λεμπρόν σε μία φάση των Λέικερς απέναντι στους Χιτ, ο «Βασιλιάς» την βρήκε και την πόσταρε και δέχθηκε μία αγωγή ύψους 150 χιλιάδων δολαρίων από τον φωτογράφο με την αιτιολογία  «Πρόκειται για ενέργεια που αντιτίθεται με το άρθρο 501 των πνευματικών δικαιωμάτων».

Τώρα λοιπόν αναγκαστικά πρέπει να πληρώσει ο Λεμπρόν Τζέιμς για το… παράπτωμά του και από εδώ και πέρα θα πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικός. Όχι πως θα του λείψουν τα χρήματα βέβαια, αλλά την επόμενη φορά θα ξέρει ότι με τα πνευματικά δικαιώματα δεν παίζουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ