Ξανά MVP ο Γιάννης, αν δεν συνεχιστεί η regular season

Ξανά MVP ο Γιάννης, αν δεν συνεχιστεί η regular season

Ο υπερηχητικός Γιάννης και η πρόβλεψη του Bleacher Report σε περίπτωση που το NBA επιστρέψει απευθείας για τα πλει-οφ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Bleacher Report», ο Έλληνας Superstar, Γιάννης Αντετοκούνμπο θα κατακτήσει το βραβείο του MVP για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Τον ακολουθεί ο ΛεΜπρόν Τζέιμς διεκδικώντας την δεύτερη θέση στον πίνακα, καθώς πραγματοποιεί μία ναι μεν φανταστική σεζόν, αλλά υπολείπεται του «Greek Freak». Σε μια διαδικασία που φυσικά έχει συγκεκριμένο παρανομαστή. Ότι έχει συμβεί ως εδώ.

«Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κάνει προσπάθεια για το βραβείο του MVP, με τους Λέικερς να βρίσκονται μόλις τρεις νίκες πίσω από τους Μπακς. Αλλά όσο εξαιρετικός και αν είναι ο Τζέιμς καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν, ο Αντετοκούνμπο είναι καλύτερος και στις δύο πλευρές του παρκέ», υποστήριξε ο αναλυτής της ιστοσελίδας. Και μαζί βεβαίως εξέφρασε τη σιγουριά του πως αν η regular season ολοκληρωθεί εδώ, αν δηλαδή το NBA επιστρέψει απευθείας για τα πλει-οφ, ο τίτλος του MVP δεν θα αλλάξει κάτοχο.

Οι Μπακς πραγματοποιούν μια εξαιρετική σεζόν, καθώς έχουν πενήντα-τρεις νίκες και μόλις δώδεκα ήττες. Πρωταγωνιστής των «ελαφιών» φυσικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με αριθμούς που ζαλίζουν ακόμη και στην ανάγνωση: Τριάντα πόντοι, δεκατέσσερα ριμπάουντ, έξι ασίστ. Μια μπάντα που παίζει τα πάντα. Οι Λέικερς του ΛεΜπρον ακολουθούν με σαράντα εννέα νίκες και δεκατέσσερις ήττες. Ο Βασιλιάς έτρεξε ως εδώ τη σεζόν με είκοσι έξι πόντους, οχτώ ριμπάουντ και κυρίως με έντεκα ασίστ: Δείγμα του νέου τρόπου παιχνιδιού του.

Φυσικά η ευχή όλων είναι και το NBA να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στα παρκέ και τις… οθόνες μας. Θα είναι μια απόδειξη πως τα πράγματα πάνε καλύτερα σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία. Αν όμως δεν συμβεί κάτι τέτοιο; Ο Γιάννης θα πρέπει να νιώθει ήδη ξανά MVP, σε έναν τίτλο που μπορεί να ανακοινώνεται στο φινάλε της σεζόν αλλά αφορά αποκλειστικά σε όσα συμβαίνουν στην κανονική διάρκεια. Ο τελευταίος που κατάφερε κάτι τέτοιο ήταν ο μεγάλος Στεφ Κάρι. Το «αφεντικό» των Γουόριορς την περίοδο 2014-2016.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ