Η «άδεια» του Κλέι Τόμπσον τον έχει διαλύσει

Η «άδεια» του Κλέι Τόμπσον τον έχει διαλύσει

Την απουσία του Κλέι Τόμπσον από την φετινή σεζόν, σχολίασε ο προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Στιβ Κερ.

«Είναι μία πραγματικά πολύ δύσκολη χρονιά για τον Κλέι. Αγαπά πάρα πολύ το μπάσκετ, οπότε το να μην μπορεί να συμμετάσχει, τον έχει διαλύσει. Δεν ήταν κοντά στην ομάδα το τελευταίο διάστημα όπως ήταν ο Στεφ Κάρι για παράδειγμα». Η αποκάλυψη του Στιβ Κερ,  head coach των Γουόριορς στη ιστοσελίδα «The Athletic». Για τον δεύτερο καλύτερο σουτέρ του κόσμου. Και δεύτερο σημαντικότερο κρίκο στην αλυσίδα μιας δυναστείας που φέτος υποφέρει απο τους τραυματισμούς.

«Ξέρω πόσο βασανιστικό είναι για κάποιον σαν τον Κλέι να βλέπει την προπόνησή μας και να μην μπορεί να συμμετάσχει», πρόσθεσε ο έμπειρος τεχνικός.

Οι Γουόριορς φέτος κάνουν μία άθλια σεζόν με μόλις δεκαπέντε νίκες και πενήντα ήττες. Ο Τόμπσον είναι νοκ άουτ ολόκληρη τη σεζόν, ο Κάρι έχει παίξει ελάχιστα (μόλις 5 συμμετοχές). Ότι συνέβη ως εδώ είχε κυρίως την υπογραφή του  Ντι Άντζελο Ράσελ, ο οποίος ανταλλάχτηκε στους Τίμπεργουλβς, για τον Άντριου Γουίγκινς. Ένα «τριάρι» με σκορ που εάν και εφόσον θα παίξει του χρόνου τον ρόλο που κρατούσε ο Κέβιν Ντουράντ στους καταπληκτικούς Γουόριορς της προηγούμενης εποχής.

Ουσιαστικά η φετινή σεζόν ήταν tanking. Οι Γουόριορς στοχεύουν το νούμερο ένα του επόμενου ντραφτ. Σε μια ακόμη κίνηση ματ προκειμένου να προσπαθήσουν να κατακτήσουν το επόμενο πρωτάθλημα.  Με Κάρι, Τόμπσον, Γκριν, Γουίγκινς το κομμάτι που λείπει απο το παζλ είναι ένας ψηλός πρώτης γραμμής

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ