Το ΝΒΑ είναι έτοιμο να δεχθεί τον MVP της Ευρωλίγκας

Το ΝΒΑ είναι έτοιμο να δεχθεί τον MVP της Ευρωλίγκας

Ο Σέιν Λάρκιν αναμένεται να γίνει πόλος έλξης για τις ομάδες του ΝΒΑ. Και πώς μπορούσε να γίνει διαφορετικά για τον MVP της Ευρωλίγκας…

Αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά παράτολμο να προβλέψει κανείς τι μέλλει γενέσθαι. Άλλωστε, κινούμαστε σε αχαρτογράφητα νερά και η όποια σκέψη για την επόμενη μέρα, για τη στιγμή που θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα, ενδέχεται να είναι σε εντελώς λάθος κατεύθυνση. Απ’ όλα αυτά, βέβαια, μπορείτε να εξαιρέσετε τον MVP της φετινής Ευρωλίγκας, τον Σέιν Λάρκιν, που μάλλον δεν έχει λόγους να ανησυχεί για το μέλλον του. Φρόντισε από φέτος.

Όπως αναφέρουν δημοσιογράφοι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, το όνομα του Λάρκιν υπάρχει σε ουκ ολίγες μεταγραφικές λίστες. Υπάρχει και σχετικός όρος στο συμβόλαιό του με την Αναντολού Εφές, που απλοποιεί ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Όταν θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα, ο Αμερικανός δεν έχει παρά να ζυγίσει τα πράγματα και να επιλέξει ανάμεσα στις προτάσεις που θα έχει.

Αν υπάρχει ένα «καυτό» όνομα αυτή τη στιγμή, είναι του περιφερειακού της τουρκικής ομάδας, ο οποίος αναμένεται να είναι το μήλο της έριδας για τους έχοντες γερό πορτοφόλι. Και παρότι η αγορά αναμένεται να είναι πεσμένη, η ζήτηση πάντα ανεβάζει την τιμή κι ο Λάρκιν έχει… τρελή ζήτηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ