Θυμήθηκαν τον Γκάλη οι Πέισερς

Θυμήθηκαν τον Γκάλη οι Πέισερς

Η ομάδα της Ιντιάνα και μέσω του Ρικ Σμιτς, έκανε αναφορά στον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, με τον Ολλανδό σέντερ να τονίζει ότι είναι καλύτερος παίκτης που έχει αντιμετωπίσει.

Οι εποχές που ζούμε είναι δύσκολες, ο κορωνοϊός έχει επισκιάσει τα πάντα, με τον αθλητισμό να έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Οι ομάδες αναζητούν τρόπους για να κρατούν «ζεστό» τον κόσμο τους, με διάφορα κουίζ, βίντεο από το παρελθόν αλλά και ερωτοαπαντήσεις αθλητών των σωματείων ή ακόμα και παλαιμάχων.

Οι Ιντιάνα Πέισερς το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποίησαν ένα chat μέσω του twitter, έχοντας ως καλεσμένο τον βετεράνο σέντερ, Ρικ Σμιτς ο οποίος θυμήθηκε τον Νίκο Γκάλη!
Σε ερώτηση λοιπόν «Ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης που αντιμετώπισες εκτός ΝΒΑ;», ο ο Ολλανδός παλαίμαχος, απάντησε: «Ο Νίκος Γκάλης. Τον αντιμετώπισα στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και ήταν απλά καταπληκτικός».

Πώς να ξεχαστεί εξάλλου ο ανεπανάληπτος και αέρινος Νίκος Γκάλης, ακόμα και αν έχουν περάσει τόσα χρόνια από την στιγμή που σταμάτησε να παίζει μπάσκετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ