Οι Μπακς πηγαίνουν το φαγητό στην πόρτα των παικτών

Οι Μπακς πηγαίνουν το φαγητό στην πόρτα των παικτών

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκάλυψε ότι δεν παίζει μπάσκετ, ενώ τόνισε πως οι Μπακς έχουν φροντίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Αν νομίζετε ότι μόνο εσείς, όσοι συνεχίζετε να παίζετε μπάσκετ, νιώθετε… στερητικό σύνδρομο, τώρα που λόγω καραντίνας έχει απαγορευτεί η άθληση κι είναι κλειστά ακόμα και τα… ανοιχτά γηπεδάκια της γειτονιάς, πάρτε θάρρος, καθώς συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτι. Ούτε οι παίκτες των Μιλγουόκι Μπακς μπορούν να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους άθλημα, τουλάχιστον εκείνοι που δεν έχουν μετατρέψει το σπίτι τους σε… γήπεδο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος από τη μια νιώθει την έλλειψη της αγαπημένης του συνήθειας, από την άλλη νιώθει… υπέροχα στο Μιλγουόκι, καθώς η ομάδα έχει φροντίσει να μην του(ς) λείψει τίποτα. «Δεν μπορώ να παίξω μπάσκετ. Πολλοί παίκτες ΝΒΑ έχουν γήπεδο στο σπίτι, αλλά εγώ κάνω ασκήσεις. Κάνω ποδήλατο, σηκώνω βάρη, αλλά δεν παίζω μπάσκετ» είπε ο Έλληνας σούπερ σταρ και συμπλήρωσε:

«Οι Μπακς έχουν δώσει σε όλους τους παίκτες ασκήσεις για το σπίτι, ενώ μας λένε και τι πρέπει να τρώμε. Έχουν μια εταιρία catering, που φέρνει φαγητό, σε εμάς και τις οικογένειές μας».

Αν νομίζετε, όμως, ότι είναι μόνο ο Greek Freak που απέχει από το μπάσκετ, μάλλον δεν έχετε ακούσει τον Κρις Μίντλετον.«Από τότε που έκλεισε το προπονητικό μας κέντρο, δεν έχω πρόσβαση στο μπάσκετ, εκτός κι αν πάω σε ένα σπίτι γείτονα μου, για να σουτάρω στην εξωτερική μπασκέτα. Δεν υπάρχει μπάσκετ για μένα» υποστήριξε ο συνοδοιπόρος του Γιάννη στους Μπακς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ