Ο Κάρι, ο πυρετός και η απειλή του κορωνοϊού

Ο Κάρι, ο πυρετός και η απειλή του κορωνοϊού

Ο Αμερικανός σταρ των Ουόριορς αναφέρθηκε σε προσωπικό περιστατικό του αναφορικά με τον ιό που έχει επιβληθεί παγκοσμίως στην ανθρωπότητα.

Το ΝΒΑ έχει κατεβάσει ρολά λόγω της πανδημίας. Παράλληλα οι άνθρωποι της λίγκας ψάχνουν το πως μπορεί να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα, την ώρα που ο κορωνοϊος συνεχίζει να είναι το πιο σημαντικό θέμα της επικαιρότητας.

Και απο την άλλη μεριά ο Στεφ Κάρι. Τι συνέβη με τον ηγέτη των Ουόριορς; Ο Κάρι τόνισε πως ήταν ο πρώτος παίκτης της Λίγκας που έκανε το τεστ για τον κορονωϊό, πριν καν γίνει γνωστό το πρώτο κρούσμα, στο πρόσωπο του Ρούντι Γκομπέρ.

«Στις 6 Μαρτίου, τότε ήταν που όλα έγιναν πραγματικότητα. Μόλις είχα παίξει το πρώτο μου παιχνίδι εδώ και μήνες το προηγούμενο βράδυ και οι συζητήσεις αναφορικά με τον ιό είχαν αρχίσει να φουντώνουν. Εκείνο το βράδυ άρχισα να νιώθω άνετος. Ξαφνικά είχα πυρετό. Οι πρώτες μου σκέψεις ήταν «ποιες είναι οι πιθανότητες, μπορεί αλήθεια να συμβαίνει αυτό;». Μετά από μήνες αναμονής για να επιστρέψω στο γήπεδο, με ένα κάταγμα και δύο χειρουργεία, αυτό που ήθελα ήταν να παίξω. Αλλά η απειλή του μυστήριου ιού με έκλεισε στο δωμάτιό μου, μακριά απ’ όλους όσους ενδιαφέρομαι: τη σύζυγο, τα παιδιά μου, τους συμπαίκτες μου, τους φιλάθλους. Ήμουν ο πρώτος παίκτης του ΝΒΑ που ελέγχθηκε για τον κορονοϊό. Ευτυχώς το τεστ βγήκε αρνητικό. Αυτή η εμπειρία όμως με τάραξε, και με τάραξε έντονα» υποστήριξε ο Κάρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ