Κερ: «Αξιολογούμε και σχεδιάζουμε τη νέα σεζόν»

Κερ: «Αξιολογούμε και σχεδιάζουμε τη νέα σεζόν»

Καθώς το NBA συνεχίζει να προσπαθεί να βρει τρόπους για να σώσει το τέλος της σεζόν του, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Στιβ Κερ, αναγνώρισε ότι η ομάδα του λειτουργεί σαν να έχει τελειώσει η σεζόν.

Κι ενώ οι ομάδες που βρίσκονται στο παιχνίδι των playoffs προσπαθούν να μείνουν επικεντρωμένες σε πιθανή επανέναρξη της σεζόν, ο Στιβ Κερ είπε ότι αν και οι Ουόριορς παραμένουν σε επικοινωνία με όλους τους παίκτες και τους υπαλλήλους τους, η ομάδα δεν ανησυχεί για πιθανή επανέναρξη, δεδομένου ότι το Γκόλντεν Στέιτ είχε το χειρότερο πρωτάθλημα ρεκόρ 15-50 όταν η σεζόν είχε ανασταλεί στις 11 Μαρτίου.

Πιο συγκεκριμένα ο προπονητής των «πολεμιστών» είπε:

«Νιώθουμε σαν να είμαστε στην offseason. Τις προάλλες είχαμε μια τηλεδιάσκεψη με όλη την ομάδα για να δούμε πώς είναι όλοι και να τους ενημερώσουμε για όσα γνωρίζουμε για το πρωτάθλημα, αλλά όλοι αισθανθήκαμε πως ήταν σαν την ετήσια τελευταία μας συνάντηση μετά το τέλος της σεζόν. Ήδη εγώ και οι συνεργάτες μου κάνουμε τον απολογισμό, αξιολογούμε τα πάντα και σχεδιάζουμε την επόμενη περίοδο.

Ίσως είναι διαφορετικά για μας επειδή μας απέμεναν 17 ματς και ήμασταν ήδη εκτός playoffs. Δεν ξέρουμε κάτι επίσημα, είναι πιθανό η λίγκα να μας ζητήσει να επιστρέψουμε για να δώσουμε κάποια παιχνίδια, αλλά με όσα περάσαμε φέτος με τους τραυματισμούς και το κακό μας ρεκόρ, αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι όλοι υποθέτουμε ότι η σεζόν έχει λήξει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ