Ο Ρεντζιάς έζησε το «αντίο» του Τζόρνταν

Ο Ρεντζιάς έζησε το «αντίο» του Τζόρνταν

Ο παλαίμαχος Έλληνας σέντερ μίλησε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» για την παρουσία του στο τελευταίο παιχνίδι του Τζόρνταν.

Ο Ευθύμης Ρεντζιάς ήταν ένας από τους παρόντες στο «αντίο» του Μάικλ Τζόρνταν στο μπάσκετ, αφού αγωνιζόταν στους Φιλαδέλφειας Σίξερς τη σεζόν 2002-2003, τους αντιπάλους των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο τελευταίο παιχνίδι JB.

Ο παλαίμαχος Έλληνας παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» και θυμήθηκε εκείνη την αναμέτρηση και το κλίμα που επικρατούσε στο γήπεδο.

«Με τους Ουίζαρντς είχαμε παίξει άλλες τρεις φορές στην κανονική περίοδο, χώρια τα ματς της προαγωνιστικής περιόδου στα οποία είχα την ευκαιρία να δω από κοντά τον Τζόρνταν και να πω δυο κουβέντες μαζί του. Μας είχε συστήσει ο ασίσταντ κόουτς των Σίξερς, Μάικ Γούντσον, με τον οποία έκανα παρέα και μάλιστα όταν του είπα ότι είμαι Έλληνας, θυμήθηκε το ταξίδι του 1983 και τους αγώνες του Νορθ Καρολάινα στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη.

Εκείνη την εβδομάδα, όλη η Αμερική ασχολούνταν αποκλειστικά με το αντίο του Τζόρνταν. Ο προπονητής μας, ο Λάρι Μπράουν μας πιπίλιζε το μυαλό ώστε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να αποδειχθούμε άξιοι της τιμητικής συγκυρίας. Δεν υπήρχε εισιτήριο ούτε για δείγμα, η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη και πραγματικά όλοι μας ανατριχιάσαμε την ώρα που ξαναμπήκε κι έπαιξε τα τελευταία δευτερόλεπτα της καριέρας του. Επικρατούσε αληθινή έκσταση. Ευτυχώς βρισκόμουν στην πεντάδα, ήμουν δίπλα του και νιώθω ευλογημένος που το έζησα όλο αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ