Λίλαρντ: «Μπορούμε να κερδίσουμε τους Λέικερς»

Λίλαρντ: «Μπορούμε να κερδίσουμε τους Λέικερς»

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ, έχει τρομερή εμπιστοσύνη στην ομάδα του και θεωρεί ότι μπορούν να αποκλείσουν τους Λέικερς.

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο ΝΒΑ αυτή τη στιγμή και έχει εμπιστοσύνη στους Μπλέιζερς, ότι μπορούν να αποκλείσουν τους Λέικερς, στον πρώτο γύρο των πλέι οφ.

Για να γίνει αυτό βέβαια ο εκπληκτικός γκαρντ της ομάδας του Πόρτλαντ πρέπει να φτάσει την 8η θέση, που είναι η ελάχιστη για να μπει στην τελική φάση. Αυτή τη στιγμή οι Μπλέιζερς βρίσκονται στην 9η θέση και έχουν ένα μικρό περιθώριο 8 αγώνων για να προλάβουν το τρένο των πλει-οφ.
Η ομάδα από το Λος Άντζελες βρίσκεται στην 1η θέση της δυτικής περιφέρειας και εκτός απροόπτου θα αντιμετωπίσει την «αρμάδα» του Λίλαρντ, αν τα καταφέρει και προλάβει την τελευταία θέση για την τελική φάση.

Το ερώτημα είναι, θα το ήθελε αυτό ο σούπερσταρ των Μπλέιζερς;
«Φυσικά. Νομίζω πως μπορούμε να τους νικήσουμε», είπε στο Vanity Fair.

Για το αν προλαβαίνει τα φετινά πλει οφ;
«Ως ένας ανταγωνιστικός άνθρωπος, νιώθω χαρούμενος που θα έχουμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε την προσπάθεια, ώστε να προσπαθήσουμε να μπούμε στα πλέι οφ, μπορούμε να τα καταφέρουμε.»

Ο Λίλαρντ έχει κάποιες ανησυχίες για την επανεκκίνηση της σεζόν στην Disney World: «Έχω όμως κάποιες ανησυχίες για το ρίσκο που παίρνουμε σχετικά με τον ιό. Πιστεύω όμως πως το ΝΒΑ θα πάρει όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για να μας κρατήσει ασφαλείς. Νομίζω πως το πλάνο που προχωράει είναι δίκαιο”.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ