Επίθεση του Πόποβιτς στο NFL: «Είναι υποκριτές»

Επίθεση του Πόποβιτς στο NFL: «Είναι υποκριτές»

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς εξαπέλυσε επίθεση στο NFL και τους υπεύθυνους του σχετικά με τον ρατσισμό και την υποκρισία τους όσον αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς άφησε αιχμές κατά του NFL χαρακτηρίζοντας τους ιθύνοντες της λίγκας και τους ιδιοκτήτες των ομάδων, ως υποκριτές. Ο κόουτς των Σαν Αντόνιο Σπερς εξαπέλυσε πυρά κατά του κομισάριου του NFL, για τη στάση που είχε κρατήσει στην υπόθεση του Κάπερνικ. Ο Ρότζερ Γκουντέλ είχε παραδεχθεί, χωρίς να αναφέρει το όνομα του Κόλιν Κάπερνικ, πως ήταν λάθος του που δεν άκουσε νωρίτερα την επιθυμία των παικτών να διαμαρτυρηθούν, για τον ρατσισμό.

Μιλώντας στους New York Times, ο Πόποβιτς τόνισε: «Ένας έξυπνος άνθρωπος διοικεί την Λίγκα και δεν καταλαβαίνει τη διαφορά ανάμεσα στη σημαία και αυτούς που κάνουν αυτή τη χώρα σπουδαία, που είναι αυτοί που πάλεψαν για να μπορεί ο Κάπερνικ να έχει το δικαίωμα να γονατίσει για δικαιοσύνη. Η σημαία είναι κάτι άσχετο με το θέμα. Είναι απλά ένα σύμβολο για να το χρησιμοποιούν άνθρωποι για πολιτικούς λόγους όπως έκανε ο Τσέινι στον πόλεμο του Ιράκ».

Στη συνέχεια, ο Πόποβιτς αποκάλυψε πως αρκετοί από τους ιδιοκτήτες των ομάδων είχαν κάνει δωρεές στην προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ κριτίκαρε και τη στάση που κρατούν τις τελευταίες ημέρες: «Είναι απλά υποκριτικό. Δε βγάζει νόημα. Οι άνθρωποι δεν είναι τυφλοί. Πας στο προσωπικό και τους παίκτες και συζητάς για μη δικαιοσύνη και πως θα διαμαρτυρηθούν; Δεν το καταλαβαίνω. Έβαλαν τους εαυτούς τους σε μία δύσκολη θέση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ