Μπάρκλεϊ: «Καταστροφικό να μην υπάρξει επανέναρξη της σεζόν»

Μπάρκλεϊ: «Καταστροφικό να μην υπάρξει επανέναρξη της σεζόν»

Την άποψή του ότι θα είναι καταστροφικό λάθος αν οι παίκτες αποφασίσουν να μην παίξουν στην επανέναρξη της σεζόν, εξαιτίας των γεγονότων που συμβαίνουν στις ΗΠΑ με την χρήση αστυνομικής βίας, έκανε γνωστή ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ.

Ο πρώην αστέρας του πρωταθλήματος και νυν σχολιαστής υποστήριξε πως οι παίκτες θα μπορέσουν να περάσουν το μήνυμά τους μέσα από τους αγώνες, ενώ με τα χρήματα που θα βγάλουν θα μπορούν να κάνουν σπουδαία πράγματα στην κοινότητα.

Πιο συγκεκριμένα ο Μπάρκλεϊ είπε:

«Νομίζω ότι θα είναι χαζό αν δεν παίξουν για δύο λόγους. Αρχικά, αν δεν παίξουν δεν θα φαίνονται πουθενά μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν θα τους ακολουθούν κάμερες. Ο ΛεΜπρόν είναι ο πιο δημοφιλής αθλητής στις ΗΠΑ και δεν θα φαίνεται πουθενά.

Επίσης, οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι αυτά τα λεφτά δεν θα γυρίσουν πίσω. Θα χάσουν δισεκατομμύρια δολάρια που θα μπορούσαν να δώσουν στην κοινότητα και να κάνουν σπουδαία πράγματα. Δεν είναι καλό για κανέναν. Δεν ξέρω γιατί μιλάνε οι Ίρβινγκ και Χάουαρντ, αλλά θα είναι καταστροφικό λάθος αν δεν παίξουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ