Νερς: «Τι θα γίνει εάν υπάρξει κάποιο θετικό τεστ παίκτη;»

Νερς: «Τι θα γίνει εάν υπάρξει κάποιο θετικό τεστ παίκτη;»

Εύλογη η απορία του προπονητή των Τορόντο Ράπτορς αναφορικά με την επιστροφή του ΝΒΑ.

Ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρα αναφορικά με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση στο ΝΒΑ, παρότι η λίγκα τονίζει ότι θα επιστρέψει στο τέλος του Ιούλη. Κάτι που διατύπωσε και ο Νικ Νερς σχετικά με την επιστροφή στα παρκέ για τις 22 ομάδες στην «Disney World» του Ορλάντο.

Ο προπονητής των Ράπτορς έδωσε συνέντευξη στο «The Athletic» και υποστήριξε: «Με ανησυχεί περισσότερο – ή συνεχίζω να σκέφτομαι – το “τί θα γίνει, αν υπάρξει ένα θετικό τεστ και κάποιος παίκτης πρέπει να μείνει εκτός για δύο εβδομάδες;“. Προσπαθείς να τους κρατήσεις σε φόρμα και θα πρέπει να μείνουν πίσω, χωρίς να κάνουν τίποτα, και μετά να επιστρέψουν. Θα είναι ζόρικα».

Παρόλα αυτά, ο ίδιος και οι συνεργάτες του πρέπει να κοιτάξουν μπροστά και να προσαρμοστούν στη νέα κατάσταση. Γι’ αυτό και διευκρίνισε: «Ένα από τα πρώτα πράγματα που είπα στην ομάδα μου αυτή την εβδομάδα, ειδικά στο επιτελείο μου, είναι πως πρέπει να έχουμε και τους 17 παίκτες έτοιμους. Συνήθως, όταν είσαι στα playoffs, σκέφτεσαι πως θα έχεις σίγουρους 7-8 παίκτες. Αλλά τώρα πρέπει να βρούμε ένα ρόλο σε όλους, επειδή δεν ξέρουμε καν ποιον θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ