Χωρίς τον Ντράγκιτς η Σλοβενία στο Παγκόσμιο του 2023

Χωρίς τον Ντράγκιτς η Σλοβενία στο Παγκόσμιο του 2023

Ο Γκόραν Ντράγκιτς δεν θα δώσει τελικά το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, αποτελώντας μία πολύ σημαντική απώλεια για την Σλοβενία.

Ο Γκόραν Ντράγκιτς δεν θα φορέσει ξανά την φανέλα της εθνικής Σλοβενίας. Η παρουσία του σπουδαίου γκαρντ στο περσινό EuroBasket αποδείχθηκε τελικά το κύκνειο άσμα του, αφού δήλωσε ότι δεν θα ενισχύσει την χώρα του στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

«Θα είμαι σπίτι μου. Δεν θα παίξω. Έπαιξα αρκετά» δήλωσε αρχικά μιλώντας σε σερβική ιστοσελίδα , ο βετεράνος γκαρντ, για να προσθέσει στην συνέχεια: «Έπαιξα για 16 χρόνια στην εθνική ομάδα, προσθέτοντας και τα χρόνια που πέρασα στο NBA. Ίσως πάω στην Ιαπωνία για να υποστηρίξω την ομάδα, αλλά δεν θα παίξω».

Για την ιστορία, ο Ντράγκιτς είχε αποσυρθεί και το 2017 από την εθνική Σλοβενίας, ωστόσο πέρυσι το καλοκαίρι πείστηκε να φορέσει σε ακόμα μία διοργάνωση την φανέλα της.

Υπενθυμίζουμε ότι η Σλοβενία κληρώθηκε στον 6ο Όμιλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, που θα διεξαχθεί στην Ιαπωνία μαζί με την Βενεζουέλα, την Γεωργία και το Πράσινο Ακρωτήρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ