Το φετινό Acropolis απλά δεν… χάνεται

Το φετινό Acropolis απλά δεν… χάνεται

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι μόνο η… κορυφή του παγόβουνου στο τουρνουά Acropolis με 11 συνολικά NBAers να συμμετέχουν στο καλοκαιρινό τουρνουά που διοργανώνει η Εθνική.

Οι εναπομείναντες Αθηναίοι, εκτός από μια άδεια και πανέμορφη Αθήνα, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και ένα από τα πιο λαμπερά τουρνουά Acropolis των τελευταίων (πολλών) ετών.

Από αύριο 16/8 μέχρι και τις 18/8, στο κλειστό του ΟΑΚΑ η Εθνική Ελλάδος ως διοργανώτρια θα φιλοξενήσει τις Τουρκία, Σερβία και Ιταλία, με τους χιλιάδες τυχερούς που θα βρεθούν στις εξέδρες να πρόκειται να δουν από κοντά ούτε έναν, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά 11 NBAers.

Η Ελλάδα θα έχει στο ρόστερ της τα αδέρφια Αντετοκούνμπο (Γιάννη και Θανάση), την  ώρα που η Ιταλία θα έχει στις τάξεις της τον Μάρκο Μπελινέλι των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Η Σερβία από την άλλη θα έχει τον συμπαίκτη του Γιάννη στους Μπακς, Ερσάν Ιλιάσοβα, με τους Φουρκάν Κορκμαζ (76ers) και Τσεντί Οσμάν (Καβαλίερς) να βρίσκονται στο πλευρό του.

Τέλος τους περισσότερους παίκτες από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού θα τους έχει η Σερβία με τον Νίκολα Γιόκιτς των Νάγκετς να δεσπόζει και σίγουρα να μην περνούν απαρατήρητοι παίκτες όπως οι Μπόμπαν Μαριάνοβιτς (76ers), Μάρκο Γκούντουριτς (Γκρίζλις), Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (Κινγκς) και Νεμάνια Μπιέλιτσα (Κινγκς).

Δείτε για άλλη μια φορά το πρόγραμμα έναρξης των αναμετρήσεων αλλά και τις ώρες και κανάλια προβολής των μεγάλων αναμετρήσεων, με το Ελλάδα – Σερβία να δεσπόζει.

Παρασκευή 16 Αυγούστου
Σερβία-Τουρκία 18:00 (ΕΡΤ Sports)
Ελλάδα-Ιταλία 20:30 (ΕΡΤ Sports)

Σάββατο 17 Αυγούστου
Ιταλία-Σερβία 18:00 (ΕΡΤ Sports)
Ελλάδα-Τουρκία 20:30 (ΕΡΤ Sports)

Κυριακή 18 Αυγούστου
Τουρκία-Ιταλία 18:00 (ΕΡΤ Sports)
Ελλάδα-Σερβία 20:30 (ΕΡΤ Sports)

 

Photo Credits: clutchpoints.com

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ