«Προβάρει» τα γαλανόλευκα και επιστρέφει ο Μάντζαρης

«Προβάρει» τα γαλανόλευκα και επιστρέφει ο Μάντζαρης

Στην προετοιμασία της Εθνικής γυρίζει ο Βαγγέλης Μάντζαρης, που θα ταξιδέψει στην Κίνα με στόχο να καλύψει το κενό του Κώστα Σλούκα και του Γιάννη Αθηναίου.

Οι τραυματισμοί του Κώστα Σλούκα και του Γιάννη Αθηναίου άλλαξαν τα πλάνα του ομοσπονδιακού μας κόουτς Θανάση Σκουρτόπουλου αναφορικά με την προετοιμασία της Εθνικής. Ο Έλληνας τεχνικός είχε αποφασίσει να ξεκινήσει το ταξίδι για την Κίνα με έναν εκ των Κόνιαρη – Αθηναίου και έναν εκ των Βασιλόπουλου – Μήτογλου αλλά πλέον τα πλάνα του αλλάζουν.

Με τον γκαρντ της Φενέρμπαχτσε να μένει στην Αθήνα, ο ομοσπονδιακός προπονητής ήθελε να πάρει μαζί του και τον Κόνιαρη και τον Αθηναίου. Αν ο έμπειρος άσος κατάφερνε να νικήσει τον χρόνο και να δώσει το παρών στα γήπεδα της Ασίας τότε ένας εκ των προαναφερθέντων θα έμενε εκτός και θα επέστρεφε στην Ελλάδα.

Τώρα όμως μετά το σοβαρότατο τραυματισμό του Αθηναίου, ο Σκουρτόπουλος έμεινε με δύο γκαρντ (Καλάθη – Κόνιαρη) και γι’ αυτό επικοινώνησε άμεσα με τον Βαγγέλη Μάντζαρη που θα διακόψει τις διακοπές του και θα ενσωματωθεί ξανά στην Εθνική. Σίγουρα θα βοηθήσει στα τρία φιλικά που απομένουν κι αν ο Σλούκας δεν επιστρέψει έγκαιρα, θα μπει και στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Παράλληλα πρέπει να ενημερωθεί άμεσα και ο Ντίνος Μήτογλου που δεν υπολογίζεται. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν του έδωσε χρόνο συμμετοχής στο ματς με τη Σερβία και εκτός απροόπτου ο παίκτης του Παναθηναϊκού θα κοπεί άμεσα, ώστε να ξεκουραστεί πριν ενταχθεί στην προετοιμασία των Πράσινων για τη νέα σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ