Μπιέλιτσα: «Πρέπει να υπάρχει περισσότερος σεβασμός μεταξύ μας στη Σερβία»

Μπιέλιτσα: «Πρέπει να υπάρχει περισσότερος σεβασμός μεταξύ μας στη Σερβία»

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα σε συνέντευξή του αναγνώρισε τον μεγάλο ανταγωνισμό στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ τόνισε πως χρειάζεται περισσότερος σεβασμός μεταξύ των παικτών της Σερβίας.

Η Σερβία παρά τις απουσίες των Τεόντοσιτς και Μιλοσάβλιεβιτς, παρουσιάζεται πολύ δυνατή με τουλάχιστον 8-9 παίκτες έτοιμους να αγωνιστούν βασικοί ανά πάσα στιγμή και να πρωταγωνιστήσουν.

Ωστόσο όταν μιλάμε για τη μεγάλη των Πλάβι Σχολή, σίγουρα πρέπει να ληφθεί υπόψιν και ο παραδοσιακά άστατος χαρακτήρας των Σέρβων που έχει δυναμιτίσει ουκ ολίγες φορές τα αποδυτήρια τους κυρίως στο ποδόσφαιρο για να είμαστε σωστοί, αφού στο μπάσκετ η παρουσία προπονητών με τεράστιο κύρος και πυγμή κρατάνε τα γκέμια σφιχτά.

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα, ένας από τους ΝΒΑers των Σέρβων, θα βρίσκεται στο ραντεβού της Κίνας με την ομάδα της πατρίδας του. Ο φόργουορντ των Σακραμέντο Κινγκς, μίλησε στο talkbasket.net και αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό που υπάρχει φέτος στο Παγκόσμιο, στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Σερβία, αλλά και το μέλλον του στο ΝΒΑ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μπιέλιτσα για:

Τη Σερβία: «Πρέπει να σεβόμαστε περισσότερο ο ένας τον άλλο. Εννοώ σεβασμό στο πώς παίζουμε. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και πρέπει επομένως να παίζουμε περισσότερο ως σύνολο. Είναι λογικό γιατί βρισκόμαστε μαζί για δέκα μέρες. Πρέπει να επικοινωνούμε περισσότερο, αλλά νομίζω ότι θα είμαστε καλά. Το σημαντικό είναι να παραμείνουμε υγιείς».

Το Παγκόσμιο Κύπελλο και τα φαβορί: «Είναι μια δυνατή διοργάνωση. Τα πάντα είναι ανοικτά. Οι ΗΠΑ έχουν χάσει πολλούς παίκτες, αλλά παραμένουν το μεγάλο φαβορί. Από εκεί και πέρα υπάρχουν δυνατές ομάδες, όπως η Ισπανία, η Γαλλία, η Αυστραλία και η Ελλάδα. Υπάρχουν πολλές ομάδες που θα παλέψουν για τα μετάλλια, ακόμα κι αν δεν το παραδέχονται. Η ώρα για το τζάμπολ πλησιάζει, αλλά έχουμε ακόμα λίγο χρόνο για δουλειά».

Την καριέρα του στο ΝΒΑ και το μέλλον του εκεί: «Παίζω εκεί εδώ και τέσσερα χρόνια. Βρήκα το ρόλο μου και αισθάνομαι υπέροχα στο Σακραμέντο. Οι συμπαίκτες μου είναι υπέροχοι. Έχουμε νεανική ομάδα και κάποια στιγμή θα παλέψουμε για τον τίτλο. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στην Ευρώπη. Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στο ΝΒΑ, αλλά δεν ξέρεις πώς θα έρθουν τα πράγματα. Ανήκω στο ΝΒΑ και θέλω να μείνω εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ