Σερβία-Ιταλία 71-65

Σερβία-Ιταλία 71-65

Η Ιταλία ήταν αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με το τουρνουά Ακρόπολις και ηττήθηκε με 71-65 από τη Σερβία σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Κίνα. Πρωταγωνιστές του αγώνα οι Μπογκντάνοβιτς και Χάκετ που είχαν από 15 πόντους.

Η Ιταλία εμφανίστηκε αρκετά βελτιωμένη σήμερα (23/8) κόντρα στην ισχυρή Σερβία, ωστόσο ηττήθηκε με 71-65, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης στο Σενγιάνγκ της Κίνας.

Στο τουρνουά Ακρόπολις οι Ιταλοί είχαν απογοητεύσει, καθώς ηττήθηκαν και στα τρία φιλικά που έδωσαν με Ελλάδα, Σερβία και Τουρκία (στα πρώτα δύο με πολύ μεγάλες διαφορές). Ωστόσο, στο φιλικό επί κινεζικού εδάφους με το Νο.1 φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου (σύμφωνα με τα power rankings της FIBA) Σέρβους, οι «ατζούρι» κατάφεραν να φανούν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, ενώ μάλιστα 2,5 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ήταν μπροστά στο σκορ με 64-65. Ένα σερί 7-0 όμως των «πλάβι» στο φινάλε ήταν αρκετό για να πανηγυρίσουν τη νίκη.

Καλύτερος από πλευράς Ιταλών ήταν ο Ντάνιελ Χάκετ με 15 πόντους, ενώ πρωταγωνιστής για μία ακόμη φορά για τους Σέρβους ήταν ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς με επίσης 15 πόντους. 11 πόντους είχε ο Γιόκιτς, 10 πόντους και 7 ριμπάουντ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ