Σκουρτόπουλος: «Από την Πέμπτη στις προπονήσεις ο Σλούκας»

Σκουρτόπουλος: «Από την Πέμπτη στις προπονήσεις ο Σλούκας»

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Ιορδανία ανέφερε πως ο Κώστας Σλούκας θα μπει από την Πέμπτη στις προπονήσεις.

Η Εθνική Ελλάδας επικράτησε με σκορ 92-65 της Ιορδανία σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Κίνα για το τουρνουά «Άτλας» πραγματοποιώντας μια εύκολη νίκη. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος βρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου μαζί με τον Βαγγέλη Μάντζαρη και μίλησαν τόσο για το ματς, όσο και για τον Κώστα Σλούκα.

Αρχικά ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως το είχε τον ρυθμό που ήθελε η «γαλανόλευκη» και πως η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο, ενώ για την κατάσταση του Σλούκα ανέφερε πως από την Τετάρτη θα βρίσκεται μαζί με τους συμπαίκτες του και από την Πέμπτη θα μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μάντζαρης στάθηκε στο κουραστικό ταξίδι μέχρι την Κίνα και επισήμανε ότι πρέπει πρώτα να προσαρμοστούν στην διαφορά ώρα σε σχέση με την Ελλάδα, ενώ ξεκαθάρισε πως στόχος είναι όλοι να βρεθούν στην καλύτερη κατάσταση για την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος:

Για το ματς με την Ιορδανία: «Ήταν ένα παιχνίδι ρυθμού, όπως θέλαμε, μετά από ένα πολύ κοπιαστικό ταξίδι, προκειμένου να έχουμε μια καλύτερη προσαρμογή στις συνθήκες της χώρας. Είμαστε σε καλό δρόμο, είδαμε αρκετά πράγματα, μοιράσαμε το χρόνο και θέλουμε να δούμε τα επόμενα φιλικά, ώστε η ομάδα να πάει στη Ναντζίνγκ στο μέγιστο δυνατό βαθμό ετοιμότητας».

Για τον Κώστα Σλούκα: «Θα ταξιδέψει την Τρίτη για τη Ναντζίνγκ και θα μας συναντήσει εκεί. Το βράδυ της Τετάρτης θα είναι εκεί, εμείς θα είμαστε λίγες ώρες νωρίτερα στην πόλη, συνεπώς από την Πέμπτη θα μπει στις προπονήσεις της ομάδας. Τη Δευτέρα θα είμαστε 100% σίγουροι μετά την τελική εξέταση και θεωρούμε πως μετά από κάποιες προπονήσεις θα καταφέρει να συνεισφέρει στην ομάδα με το ταλέντο που έχει και τον περιμένουμε.

Αυτό δεν σταματά ότι συνεχίζουμε για την καλύτερη δυνατή επιλογή των παικτών, μέχρι τις 30 Αυγούστου που πρέπει να δηλώσουμε τη δωδεκάδα. Πιστεύω πως θα έχουμε βγάλει τα κατάλληλα συμπεράσματα για την καλύτερη δυνατή δωδεκάδα. Όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και υπάρχει συναγωνισμός για το καλό της Εθνικής».

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης δήλωσε: «Κάναμε ένα μεγάλο ταξίδι, κουραστικό. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στις συνθήκες και την αλλαγή ώρας σε σχέση με την Ελλάδα. Πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες θα είμαστε όλο και καλύτερα, τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες. Ο στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ