Γκασόλ: «Δεν λυπάμαι τους Αμερικανούς για τις απουσίες»

Γκασόλ: «Δεν λυπάμαι τους Αμερικανούς για τις απουσίες»

Ο Μαρκ Γκασόλ σε δηλώσεις που έκανε τόνισε πως δεν λυπάται την Εθνική των ΗΠΑ για τις απουσίες, αφού ακόμα και τώρα έχουν πολλούς ταλαντούχους παίκτες.

Ο Μαρκ Γκασόλ θα δώσει για ακόμα μία διοργάνωση το παρών με την Εθνική ομάδα της χώρας του, στην προσπάθεια που κάνουν οι Ισπανοί για να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο σέντερ των Τορόντο Ράπτορς μίλησε για τις απουσίες που θα έχουν οι Αμερικανοί μετά τα πολλά «όχι» που άκουσε ο Γκρεγκ Πόποβιτς από πρωτοκλασάτα ονόματα της ομάδας.

Ο 34χρονος ανέφερε πως σε καμία περίπτωση δεν λυπάται την Εθνική των ΑΗΠΑ για τις απουσίες, καθώς διαθέτουν ακόμα και τώρα παίκτες με πολύ ταλέντο και υψηλό επίπεδο, ενώ επισήμανε και τις απώλειες που έχουν άλλες χώρες.

Τέλος σχολίασε και τις ομάδες που αναμένεται να διεκδικήσου ένα μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο, τονίζοντας πως βλέπει 8-9 ομάδες να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαρκ Γκασόλ:

Για τις απουσίες της Αμερικής: «Όλες οι ομάδες έχουν απουσίες. Προφανώς η Team USA έχει τόσα πολλά σπουδαία ονόματα που είναι διαφορετικό γι’ αυτούς, όμως έχουν πολλούς ταλαντούχους που έπονται. Πάντα έρχεται η ώρα για αλλαγή στις ομάδες, καμιά φορά γίνεται απότομα, όμως πάντα έρχεται. Δε τους λυπάμαι όμως, επειδή έχουν πολλούς ακόμα με ταλέντο από πίσω».

Για τις ομάδες που θα διεκδικήσουν το μετάλλιο: «Πολλές ομάδες είναι σε αντίστοιχο επίπεδο. Πολλά θα εξαρτηθούν από το τάιμινγκ, ποιες ομάδες θα διαλέξουν τη σωστή στιγμή να κάνουν καλά παιχνίδια, όταν μετράει περισσότερο. Βλέπω 8-9 ομάδες περίπου στο ίδιο επίπεδο», ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ