Βούτσεβιτς: «Ελλάδα και Σερβία για μετάλλια, ομάδα χωρίς εμπειρία η Team USA»

Βούτσεβιτς: «Ελλάδα και Σερβία για μετάλλια, ομάδα χωρίς εμπειρία η Team USA»

Ο Νίκολα Βούτσεβιτς, σταρ της Βοσνίας και προσεχής αντίπαλος της Εθνικής για το Παγκόσμιο, μίλησε για τις πιθανότητες μεταλλίων που έχουν Έλληνες, Σέρβοι και Αμερικανοί.

Ο Νίκολα Βούτσεβιτς, είναι αναμφίβολα ο αγωνιστικός ηγέτης της Βοσνίας, στην ομάδα που θα παρατάξει στα παρκέ της Κίνας ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Ζβέζνταν Μίτροβιτς. Είναι ΝΒΑερ και βασικότατο στέλεχος των Ορλάντο Μάτζικ και προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν.

Τώρα προετοιμάζεται και αυτός για την πρεμιέρα στο Παγκόσμιο της Κίνας κόντρα στην Ελλάδα, όπου θα αντιμετωπίσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον οποίο γνωριζει πολύ καλά από τις μονομαχίες των Μάτζικ με τους Μπακς.

Ο Βόσνιος σέντερ, σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στο ξεκίνημα του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ και στον όμιλο της χώρας του λέγοντας τα εξής:

«Θα παλέψουμε για τη νίκη με την Ελλάδα, αλλά θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές: τα πιο σημαντικά παιχνίδια είναι με τη Νέα Ζηλανδία και τη Βραζιλία. Η Νέα Ζηλανδία είναι δύσκολη ομάδα, πολύ δυνατή, παίζει γρήγορα και σουτάρει πολύ. Η Βραζιλία είναι επικίνδυνη, ήταν προφανές ήδη από το παιχνίδι που δώσαμε επί γαλλικού εδάφους. Παρότι καμία εκ των δύο ομάδων δεν ήταν πλήρης. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Όταν η κουβέντα πήγε στο θέμα των μεταλλίων, δεν έκρυψε πως υπολογίζει πολύ την Ελλάδα και τη Σερβία, τονίζοντας παράλληλα την απειρία και τη νεανικότητα της Team USA:

«Οι Αμερικανοί δεν έχουν την καλύτερη ομάδα που θα μπορούσαν, έχουν αρκετούς νέους παίκτες δίχως εμπειρία από τέτοιες διοργανώσεις. Όλα τα παιδιά όμως, έχουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα τους. Δεν θα ξέγραφα την Ελλάδα και τη Σερβία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ