Ιράν – Πουέρτο Ρίκο 81-83

Ιράν – Πουέρτο Ρίκο 81-83

Απίθανη νίκη του Πουέρτο Ρίκο κόντρα στο Ιράν στην πρεμιέρα του Τρίτου ομίλου. Βρέθηκαν στο -18 όμως κατάφεραν να πάρουν την τεράστια νίκη κόντρα στους Ασιάτες. Επληκτικός ο Ουέρτας που είχε 32 πόντους,ενώ για το Ιράν οι οι Χανταντί και Γιακχατσιντεχκόρντι είχαν από 22 πόντους.

Η πρεμιέρα του Γ’ Ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας πρόσφερε πολλές συγκινήσεις. ενώ έδειξε πως θα ακολουθήσουν σπουδαία σε εξέλιξη παιχνίδια. Το Πουέρτο Ρίκο «σκότωσε» στην εκπνοή το εξαιρετικό Ιράν, με τους Ασιάτες να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι το τέταρτο δεκάλεπτο, όπου εκεί μίλησε το πάθος των Πορτορικάνων.

Οι Ιρανοί προηγήθηκαν ακόμα και με 18 πόντους (41-23 στο 16ο λεπτό), ενώ μέχρι το 34′ είχαν τον έλεγχο αφού βρίσκονταν μπροστά με 74-59. όλα έδειχναν πως οι Ασιάτες θα ξεκινούσαν με το «δεξί» στο Παγκόσμιο της Κίνας, όμως ο Ουέρτας (32π.) δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Με ένα σερί 15-4 οι Πορτορικάνοι κατάφεραν να μειώσουν σε 78-74 στο 39ο λεπτό, δείχνοντας ικανοί να… κλέψουν την νίκη. Με μία βολη του Μπλάκμαν το Πουέρτο Ρίκο μείωσε σε 78-75, με 46 δευτερόλεπτα να απομένουν. Οι Ιρανοί έδειχναν να τα έχουν χαμένα και έκανα δύο λάθη σε διάστημα 24 δευτερολέπτων. Η ευκαιρία δεν πήγε χαμένη από το Πουέρτο Ρίκο το οποίο με δύο τρίποντα, από Ουέρτας και Μπρόουν έκανε την επική ανατροπή, προηγούμενο με 78-81 στα 16 δευτερόλεπτα.

Ο Χανταντί πήρε το «μεγάλο σουτ» για το Ιράν από τα οκτώ μέτρα και ισοφάρισε σε 81-81. Αμέσως μετά ο Χαβιέρ Μογίκα έδωσε ένα τέλος στο θρίλερ της πρώτης αγωνιστικής, αφού ευστόχησε σε σουτ δύο πόντων με οκτώ δέκατα να απομένουν στο ταμπλό,ολοκληρώνοντας την επική ανατροπή για το Πουέρτο Ρίκο.

Δεκάλεπτα: 30-16, 49-31, 65-51, 81-83,

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ