Στσεπάνοβιτς: «Απόλυτο φαβορί η Ελλάδα, αλλά… ποτέ δεν ξέρεις»

Στσεπάνοβιτς: «Απόλυτο φαβορί η Ελλάδα, αλλά… ποτέ δεν ξέρεις»

Για τη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην Ελλάδα μίλησε ο τεχνικός του Μαυροβουνίου, εκφράζοντας την πεποίθηση πως το σύνολό του μπορεί να κάνει την έκπληξη.

Ελπίδες για νίκη κόντρα στην Ελλάδα στην τρέφει ο τεχνικός του Μαυροβουνίου, Βλάντο Στσεπάνοβιτς.

Στο περιθώριο δηλώσεών του ενόψει του σημερινού παιχνιδιού, 0 47χρονος έκανε σαφές πως δεν θεωρεί απίθανο για το Μαυροβούνιο να κάνει την έκπληξη κόντρα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ενώ εξέφρασε την άποψή του πως η ομάδα του θα πρέπει να θεωρείται ήδη πετυχημένη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το Μαυροβούνιο έχει ήδη πετύχει φτάνοντας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είμαστε η χώρα με τον μικρότερο πληθυσμό που έχει παίξει ποτέ σε αυτή τη διοργάνωση και αυτό τα λέει όλα. Πιθανή πρόκριση στην επόμενη φάση θα είναι τεράστια επιτυχία.

Φυσικά δεν είναι εύκολο, γιατί αντιμετωπίζουμε σοβαρές ομάδες, όμως το Μαυροβούνιο έχει αποδείξει πως μπορεί να αντιμετωπίσει τους πάντες», τόνισε ο άλλοτε μεγάλος σούτινγκ γκαρντ, που πέρασε από πολλές ομάδες στην Ελλάδα και πλέον είναι βοηθός του Αντρέα Τρινκιέρι στην Παρτιζάν.

«Η Ελλάδα είναι το απόλυτο φαβορί του ομίλου. Θα πρέπει να παίξουμε χωρίς άγχος και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί αν βρεθούμε σε καλή μέρα και ο αντίπαλος σε κακή. Η Βραζιλία είναι σοβαρή ομάδα, με παίκτες από το ΝΒΑ και μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη. Θεωρώ πως είναι φαβορί σε σχέση με μας, αλλά θα μετρήσει ποια από τις δύο ομάδες θα αποδώσει καλύτερα σαν σύνολο», πρόσθεσε ο «Μούλα».

Όσο για τα μετάλλια ανέφερε: «Οι ΗΠΑ είναι το πρώτο φαβορί, όποιος κι αν παίζει, αν κι έχει αποδειχτεί πως μπορούν να χάσουν. Υπάρχουν ομάδες που μπορούν να νικήσουν τους Αμερικανούς, όπως η Αυστραλία και η Σερβία, ενώ στα φαβορί μπορεί να είναι η Γαλλία και ακόμη η Γερμανία μπορεί να κάνει την έκπληξη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ