Παπαγιάννης: «Πήγαν όλα πολύ καλά, μόνο νίκη με Βραζιλία»

Παπαγιάννης: «Πήγαν όλα πολύ καλά, μόνο νίκη με Βραζιλία»

Την εικόνα της Εθνικής σχολίασε ο Γιώργος Παπαγιάννης, μετά την πρεμιέρα με το Μαυροβούνιο και την εύκολη επικράτηση των διεθνών. Επιπλέον τόνισε πως η νίκη με την Βραζιλία είναι μονόδρομος.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν απολαυστικός στην πρεμιέρα της Εθνικής Ελλάδος στα γήπεδα της Κίνας και στην νίκη με 85-60 κόντρα στο Μαυροβούνιο.

Ο διεθνής σέντερ στάθηκε στην εικόνα της ομάδας κόντρα στους σημερινούς αντιπάλους και το πως αντέδρασαν μετά το πρώτο άγχος που τους κατέβαλε. Επιπλέον έδωσε σύνθημα νίκης ενόψει του αγώνα με την Βραζιλία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαγιάννη στην ΕΡΤ:

«Για πρεμιέρα πήγαν όλα πολύ καλά. Είχαμε άγχος στην αρχή, όμως το διορθώσαμε και πήραμε τη νίκη».

Σχετικά με το μαρκάρισμα των Ντούμπλιεβιτς και του Βούτσεβιτς: «Μιλάμε για δύο πολύ καλούς παίκτες. Εγώ και ο Μπουρούσης ήμασταν προετοιμασμένοι. Τους είχαμε δει στο βίντεο και αντεπεξήλθαμε και βοηθήσαμε πάρα πολύ».

Ενώ στην συνέχεια είπε: 

«Είχαμε πολλά να δώσουμε. Κρατάμε τα θετικά και τα αρνητικά να τα διορθώσουμε και πάμε στο επόμενο παιχνίδι να πάρουμε τη νίκη. Χάσαμε λίγο την αυτοσυγκεντρωσή μας.

Όλοι σκεφτόμασταν μόνο το σημερινό παιχνίδι. Θα πάμε προετοιμασμένοι την Τρίτη. Κοιτάω μόνο πότε να βοηθήσω την Εθνική. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Είχαμε πολύ θερμό κλίμα. 

Ανατρίχιασα όταν άκουσα τον Εθνικό ύμνο. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς αυτό που γίνεται με τους Κινέζους εδώ. Είναι λόγω του Γιάννη. Έχει πετύχει πολλά στο ΝΒΑ.

Έχει δουλέψει και είμαστε χαρούμενοι γι αυτόν. Είναι ευπρόσδεκτοι οι φίλαθλοι και χαιρόμαστε που αγαπούν την Εθνική ομάδα. Δεν κοιτάμε πόσα παιχνίδια μένουν, κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ