Γιάννης: «Έχουμε παικταράδες και δεν έχουμε ταβάνι»

Γιάννης: «Έχουμε παικταράδες και δεν έχουμε ταβάνι»

Δηλώσεις μετά τη νίκη επί του Μαυροβουνίου έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τονίζοντας πως η Εθνική δεν έχει ταβάνι και αποτελείται από παικταράδες.

Δηλώσεις μετά την άνετη επικράτηση επί του Μαυροβουνίου έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

«Ηταν μία σημαντική νίκη. Ο προπονητής έκανε καλή δουλειά, ειδικά με την διαχείριση των λεπτών. Είναι πολύ όμορφο να παίζω με τον αδερφό μου και να τον βλέπω να δίνει τον καλύτερο εαυτό του. Είναι τιμή να παίζεις με την Εθνική και ειδικά στο Παγκόσμιο», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Για το επερχόμενο ματς με τη Βραζιλία τόνισε«Η Βραζιλία είναι μία καλή ομάδα, πρέπει να έχουμε χαμηλά το κεφάλι μας, να δουλέψουμε και να προετοιμαστούμε για ένα σκληρό παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι εκπροσωπεί την πατρίδα του ο Γιάννης τόνισε: «Εκπροσωπώ την πατρίδα μου και αυτό είναι ένα τρομερό συναίσθημα. Εκπροσωπούμε όλους τους Έλληνες. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ για να παίξω και γι’αυτούς, όσο πιο σκληρά γίνεται. Είναι πολύ όμορφο να έχω αυτή την φανέλα».

Τόνισε επίσης ότι η μάχη με τους Αμερικανούς μπορεί να περιμένει καθώς υπάρχουν ματς μέχρι τότε: «Δεν σκεφτόμαστε τους Αμερικανούς. Σήμερα σκεφτόμαστε την νίκη μας και αυτά που μπορούμε να κάνουμε καλύτερα. Σκεφτόμαστε την Βραζιλία, το επόμενο παιχνίδι μας. Οι ΗΠΑ είναι ακόμα μακριά. Το βραβείο του MVP είναι πίσω. Η δουλειά μου είναι να βγαίνω εκεί έξω, να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μου και για τους συμπαίκτες μου. Θα κάνω ό,τι θέλει ο προπονητής μου, θέλω να κερδίσουμε ως ομάδα.

Έχουμε ένα εξαιρετικό γκρουπ παικτών και καλών ανθρώπων. Είναι εξαιρετικοί παίκτες. Παιδιά όπως ο Παπαγιάννης, ο Καλάθης, ο Σλούκας, ο Μπουρούσης, ο Πρίντεζης είναι επίσης σημαντικά, δεν είμαι μόνο εγώ. Όλοι στην ομάδα μπορούν να προσφέρουν και να βοηθήσουν».

Συνεχίζοντας έθεσε ψηλά τον πήχη των προσδοκιών: «Δεν υπάρχει ταβάνι για εμάς. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Όλοι εδώ είναι παικταράδες. Αν δώσουμε το 100% θα είμαστε καλά».

«Είναι τρομερό το συναίσθημα να σε αποθεώνουν, αλλά εγώ προσπαθώ να συγκεντρωθώ. Είμαι εδώ για μία δουλειά και η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα. Πρέπει να εξασφαλίσουμε την πρόκριση και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Θα σκέφτομαι την αποθέωση σε είκοσι χρόνια», τόνισε για την αποθέωση που γνωρίζει στην Κίνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ