Βούτσεβιτς: «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι σπουδαίος παίκτης»

Βούτσεβιτς: «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι σπουδαίος παίκτης»

Ο Νίκολα Βούτσεβιτς μίλησε μετά την ήττα του Μαυροβουνίου από την Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο τον οποίο αποκάλεσε σπουδαίο παίκτη.

Η Ελλάδα επικράτησε του Μαυροβουνίου με σκορ 85-60 και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσε8ις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο σέντερ της ομάδας του Ζβένταρ Μίτροβιτς, Νίκολα Βούτσεβιτς, μίλησε μετά το παιχνίδι, τόσο για το αποτέλεσμα, όσο και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο 28χρονος παίκτης των Ορλάντο Μάτζικ τόνισε αρχικά πως το σύνολο του Θανάση Σκουρτόπουλου ήταν το φαβορί του αγώνα και το απέδειξε με την εύκολη νίκη, ενώ για τον «Greek Freak» ανέφερε πως είναι σπουδαίος παίκτης και είναι ωραίο να αγωνίζεται κάποιος κόντρα στον MVP του ΝΒΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βούτσεβιτς:

Για το ματς: «Είναι σκληρή ήττα με 25 πόντους, αλλά η Ελλάδα είναι δυνατή ομάδα. Ήταν το φαβορί και το επιβεβαίωσε. Ξεκινήσαμε άσχημα, σημειώνοντας μόλις 16 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως παίξαμε καλύτερα. Συγχαρητήρια στην Ελλάδα, αλλά εμείς πλέον πρέπει να προχωρήσουμε».

Για τη συνέχεια του τουρνουά για το Μαυροβούνιο: «Εστιάζουμε στη Νέα Ζηλανδία. Ξέραμε από την αρχή ότι αυτό θα ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς αν θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Ο Γιάννης είναι σπουδαίος παίκτης, δύσκολο να τον μαρκάρεις. Έπαιξε καλά, αν και λόγω φάουλ δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής. Είναι δύσκολο να τον μαρκαρεις και είχαμε εστιάσει σε αυτόν. Πάντα είναι ωραίο να παίζεις αντίπαλός του, επειδή είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ