Τσαρτσαρής: «Να βελτιώσουμε λίγο το σετ παιχνίδι και θα τρομάζουμε» (pic)

Τσαρτσαρής: «Να βελτιώσουμε λίγο το σετ παιχνίδι και θα τρομάζουμε» (pic)

Ο Κώστας Τσαρτσαρής με ανάρτηση του στα social media εξέφρασε τη δική του γνώμη για την Εθνική Ελλάδας, τονίζοντας πως αν βελτιωθεί λίγο στο σετ παιχνίδι τότε θα... τρομάζει.

Η Εθνική Ελλάδας εμφανίστηκε σοβαρή κόντρα στο Μαυροβούνιο παίρνοντας μια εύκολη νίκη. Ο Κώστας Τσαρτσαρής που τίμησε τα «γαλανόλευκα» για πολλά χρόνια, έστειλε το δικό του μήνυμα για το σύνολο του Θανάση Σκουρτόπουλου.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού με ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter εξέφρασε τη γνώμη του για το τι θα μπορούσε να κάνει λίγο καλύτερα η Εθνική ώστε στη συνέχεια του Παγκοσμίου να… τρομάζει.

Ο Τσαρτσαρής ανέφερε πως αν η Ελλάδα βελτιωθεί λίγο παραπάνω στο σετ παιχνίδι (δηλαδή στις καταστάσεις 5 εναντίον 5) τότε σε συνδυασμό με την εξαιρετική της άμυνα που είναι το δυαντό της όπλο, τότε θα τα πάει πολύ καλά.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Κώστας Τσαρτσαρής:

«Η Εθνική, δείχνει από το πρώτο παιχνίδι, ποιο είναι το δυνατό της χαρτί. Η σκληρή κι έξυπνη άμυνα, η οποία θα μας οδηγήσει σε γρήγορα κι εύκολα καλάθια. Αν γίνουμε και λίγο πιο αποτελεσματικοί στο σετ παιχνίδι, τότε θα τρομάζουμε κάθε αντίπαλο…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ