Γουόκερ: «Πιο σκληρά τα πράγματα σε σχέση με το ΝΒΑ»

Ο Κέμπα Γουόκερ σε δηλώσεις του «αποκάλυψε» πως τα πράγματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πιο σκληρά σε σχέση με εκείνα που έχει συνηθίσει στο ΝΒΑ.


Γουόκερ: «Πιο σκληρά τα πράγματα σε σχέση με το ΝΒΑ» | to10.gr

Η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο κερδίζοντας την Τσεχία και ο Κέμπα Γουόκερ σε δηλώσεις του τόνισε τις διαφορές που αντιμετώπισε σε σχέσει με το ΝΒΑ.

Ο παίκτης των Μπόστον Σέλτικς ανέφερε πως τα πράγματα στην διοργάνωση είναι πολύ πιο σκληρά από ότι έχει συνηθίσει στο ΝΒΑ και πως ο τρόπος παιχνιδιού διαφέρει.

Φυσικά μίλησε και για την Εθνική του ομάδα λέγοντας πως όλοι θέλουν να κερδίσουν το φαβορί και πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να κρατήσουν την ψυχραιμία τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κέμπα Γουόκερ:

«Σε σχέση με το NBA, εδώ τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Ο τρόπος παιχνιδιού διαφέρει γιατί εδώ η αντιμετώπιση είναι πολύ πιο σκληρή», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ξέρουμε πως κάθε ομάδα που θα αντιμετωπίζουμε θα εμφανίζει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο που μπορεί γιατί όλοι πάντα θέλουν να κερδίσουν το φαβορί. Το γνωρίζαμε εξ αρχής. Απλά πρέπει να κρατάμε την ψυχραιμία μας και να συνεχίζουμε ανεξαρτήτως συνθηκών».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο