Ζωντανή για την πρόκριση η Τυνησία (79-67)

Ζωντανή για την πρόκριση η Τυνησία (79-67)

Η Τυνησία κέρδισε το Ιράν με 79-67 και έτσι στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με το Πουέρτο Ρίκο θα παίξει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

Με πρωταγωνιστή τον Σαλάχ Μεϊρί η Τυνησία κέρδισε με 79-67 το Ιράν και θα παίξει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Μουντομπάσκετ απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο την τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Οι Τυνήσιοι είχαν λιγότερα λάθη (16 έναντι 11) και περισσότερες ασίστ (21 έναντι 16), ενώ και η εμπειρία κάποιων παικτών των Τυνήσιων έκανε τη διαφορά, αφού πήραν από νωρίς προβάδισμα 10-12 πόντων το οποίο και διατήρησαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Σαλάχ Μεϊρί με 22 πόντους και 15 ριμπάουντ αλλά και 5 κοψίματα ήταν ο κορυφαίος των νικητών, ενώ βοήθησαν ακόμα οι Ρολ και Μπεν Ρομντάν με 16, καθώς και οι Αμπάντα με 12 και Ελ Μαμπρούκ με 11.

Πρώτος σκόρερ για το Ιράν ήταν ο Γκεραμιπούρ με 18, ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο Γιακχαλιντεκορντί με 14. Πολύ καλή παρουσία είχε και ο NBAer της ομάδας Χαμέντ Χανταντί με 13 πόντους , 11 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ